Τρί, 23/02/2016 - 17:09

Ανάσα δίνει στον προγραμματισμό δράσεων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Χίου η ανανέωση των συμβάσεων των 55 8μηνιτών, που μπορεί να γίνει άμεσα, ύστερα από εγκύκλιο του υπουργού Εσωτερικών.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Μπελέγρης, ανέφερε ότι μέχρι τις 3 του Μάρτη που λήγουν οι συμβάσεις της πρώτης “φουρνιάς” 8μηνιτών, θα γίνει η ανανέωση για 10 ακόμη μήνες, ενώ θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.
Έτσι δεν θα υπάρξει καθόλου κενό διάστημα για την υπηρεσία με ελλείψεις εργατικού δυναμικού, φαινόμενο σύνηθες στο παρελθόν, ενώ ως μόνο αρνητικό στοιχείο αυτής της εξέλιξης είναι ότι όσοι περίμεναν να γίνει νέος διαγωνισμός για 8μηνίτες στην υπηρεσία καθαριότητας, ελπίζοντας σε μια θέση εργασίας, δεν θα έχουν αυτήν την ευκαιρία.







































