Χίος, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Ανικανοποίητος ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου από τη συνάντηση στο Μαξίμου για προσφυγικό - μεταναστευτικό

Δείτε το ΒίντεοΑκούστε το ηχιτικό
Πέμ, 23/01/2020 - 12:08
Ηχητικό απόσπασμα: 

"Έμεινα ανικανοποίητος από τη συνάντηση που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου", δήλωσε πριν από λίγο στο Ράδιο "Αλήθεια" ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος σημειώνοντας ότι δεν ισχύει αυτό που ανέφερε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης ότι υπάρχει συμφωνία με τους αιρετούς για τις κλειστές δομές στα νησιά, στο πλαίσιο της διαχείρισης του προσφυγικού - μεταναστευτικού, αλλά διαφωνία ως προς το μέγεθός τους.

"Δεν συμφωνούμε με τις κλειστές δομές", είπε, και εστίασε στην επόμενη κινητοποίηση των νησιωτών που θα γίνει στην Αθήνα, πιθανά στις 7 Φεβρουαρίου.

"Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ο αγώνας έχει ακόμα δρόμο", ανέφερε ο κος Μπουγδάνος που μιλώντας για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης που εξαγγέλθηκαν από τη σημερινή σύσκεψη ανέφερε ως ένα βήμα την τροπολογία που θα κατατεθεί για τον έλεγχο των Μ.Κ.Ο. την οποία όμως για να την κρίνουν επί της ουσίας θα πρέπει να την δουν.

Κατά τα λοιπά, μίλησε για αοριστίες και ευχολόγια που ακούστηκαν όπως η αποσυμφόρηση των νησιών, τα μέτρα ενίσχυσης των δομών υγείας ή τη φύλαξη των συνόρων.

pantelis_mpoygdanos_thetikos_o_dialogos_alla_etoimazomaste_gia_diamartyria_070220

Σχετικά Άρθρα