Αντιπαράθεση Τριαντάφυλλου - Κάρμαντζη για το Ναυτικό Μουσείο Καρδαμύλων

Παρ, 21/05/2021 - 14:00

Την πρόθεση της να συνεχίσει τις πιέσεις έτσι ώστε να μπει σε τροχιά υλοποίησης το Ναυτικό Μουσείο Καραδμύλων, δήλωσε η δημοτική παράταξη «Συμμαχία Αξιών» δια στόματος του επικεφαλής της Κώστα Τριαντάφυλλου.

Σύμφωνα με τον κ.Τριαντάφυλλο η ύπαρξη Ναυτικού Μουσείου στα Καρδάμυλα θα βοηθήσει σημαντικά αυξάνοντας την επισκεψιμότητα  στην περιοχή.

«Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε μαζί με τα Καρδάμυλα την δημιουργία Ναυτικού Μουσείου καθώς πιστεύουμε ότι το οφείλουμε στην ναυτική ιστορία του οικισμού», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Αξιών».

Το Ναυτικό Μουσείο Καρδαμύλων δεν ήταν στο προεκλογικό μας πρόγραμμα, απαντά ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, συμπληρώνοντας ότι τιμά το ναυτικό επάγγελμα και την ναυτική ιστορία της περιοχής, αλλά δεν είναι στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής η ίδρυση του.

«Υλοποιούμε ένα πολύ μεγάλο έργο στα Καρδάμυλα που θα αλλάξει την φυσιογνωμία του οικισμού», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Χίου, συμπληρώνοντας ότι για το Ναυτικό Μουσείο υπάρχουν και άλλοι βαθμοί αυτοδιοίκησης.

Σχετικά Άρθρα