Ανυποχώρητος ο Δήμαρχος Χίου για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό

Πυρά κατά της αντιπολίτευσης μετά την κοινή δήλωση για νέα αποχή από το Δημοτικό Συμβούλιο
Παρ, 03/09/2021 - 15:27

Ανυποχώρητος δηλώνει ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, στο θέμα της ίδρυσης Αναπτυξιακού Οργανισμού στο Δήμο Χίου εξαπολύοντας τα πυρά του στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που με κοινή δήλωσή τους ξεκαθαρίζουν ότι ούτε και σήμερα θα συμμετέχουν στην εξ'αναβολής συνεδρίαση του Σώματος, αν δεν αποσυρθεί από την ημερήσια διάταξη το συγκεκριμένο θέμα.

Σε ανάρτησή του μάλιστα κάνει λόγο για "αντιχιώτες" ενώ σε δήλωσή του σημείωσε ότι "η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα" και θα κριθούν οι αντιπολιτεύσεις για τη στάση τους όπως και η δημοτική αρχή από το αποτέλεσμα του έργου που θα παράξει.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σήμερα είναι η δεύτερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που σαμποτάρουν με κοινή δήλωση σύσσωμες οι παρατάξεις της μειοψηφίας αδιαφορώντας για το κακό που κάνουν στον τόπο και τους ανθρωπους μας για δημιουργία και προκοπή εμποδίζοντας το έργο μας εξ αιτίας του άθλιου εκλογικού νόμου του κ. Τσίπρα.

Αυτή λοιπόν η γνωστή ισχνή ομάδα των ελαχίστων αντιχιωτών που όπως όλοι διαπιστώνουμε μέρα με την μέρα συρρικνώνεται έως να καταρρεύσει και να διαλυθεί εντελώς, γιατί ούτε μέλλον ούτε προοπτική έχει αφού οι χιώτισσες και οι χιώτες εκτός από αντίληψη διαθέτουν και κρίση και δίκαιη θεώρηση των πραγμάτων, αλλά επί πλέον και βλέπουν και απολαμβάνουν τα διάφορα μικρότερα ή μεγαλύτερα δημοτικά έργα που βελτιώνουν την ζωή και την καθημερινότητα και τα οποία συνεχίζουν και θα συνεχίζουν να γίνονται προς όφελος των πολλών και προς λύπη αυτής της ισχνής αντιλαϊκής μειονότητας που μόνον την στασιμότητα και το κακό του νησιού μας επιθυμεί κάνοντας αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και όχι για την ουσία και την πρόοδο του τόπου μας.

Φίλες και φίλοι τους παραδίδω στην περιφρόνησή σας γιατί μόνον αυτή τους αξίζει, εμείς πάμε όλοι μαζί μόνον μπροστά δυναμικά και δημιουργικά γιατί και θέλουμε και μπορούμε.

Δεν πτοούμεθα με τίποτα και θα αλλάξουμε τα πάντα... συνεχιζουμε για την Νέα Χίο μας»...

Σχετικά Άρθρα