Απάντηση του Δημάρχου στον Γ. Καραβασίλη

Δευ, 10/01/2022 - 08:19

«Ο πολιτικά αδιόρθωτος κ. Καραβασίλης και η συν αυτώ παρέα κάθε φορά με τις ανακοινώσεις τους αγωνίζονται, κινούμενοι από απόγνωση, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, ρίχνοντας το πολιτικό επίπεδο όλο και πιο χαμηλά. Οδεύοντας πλέον σε επικίνδυνα επίπεδα φανατισμού, πολιτικού μίσους, λοιδορίας και συκοφαντίας προσπαθούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη των πολιτών της Χίου και με γραφικές ψευτομαγκιές παριστάνουν τους προστάτες του νησιού, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των μεθοδεύσεών τους» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης.

Αναλυτικά σημειώνει:

«Ακόμα μία φορά, παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο, χρησιμοποιώντας τις πλέον φασιστικές πρακτικές που δεν έχουν να ζηλέψουν απολύτως τίποτα από την μαύρη και αισχρή προπαγάνδα αλλοτινών σκοτεινών περιόδων.

Ο κ. Καραβασίλης και η παρέα του σπέρνουν απίστευτο μίσος και διχασμό με τον πιο άθλιο τρόπο. Τους καθιστούμε υπεύθυνους και υπόλογους για τις περιπέτειες που οι ίδιοι με την συμπεριφορά και την στάση τους δημιούργησαν και εξακολουθούν να δημιουργούν.

Για την ιστορία τους υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή πρότεινε χώρο όταν όλοι έτρεχαν να κρυφτούν, όπως επίσης και το ποιοι χειροκροτούσαν την απόφαση του ΣτΕ που αποφάσισε μέχρι 1270 άτομα για την ΒΙΑΛ.

Κατανοούμε, φυσικά, την πολιτική του απελπισία που γαντζωμένος στο άρμα του μηδενισμού και με πρόσχημα το μεταναστευτικό προσπαθεί ως ξαφνικός και όψιμος σωτήρας του τόπου να επιπλεύσει στην πολιτική επιφάνεια. Δυστυχώς, αγνοεί ότι ήδη βουλιάζει και οδεύει στον πολιτικό πυθμένα μαζί με τους συνοδοιπόρους του. Η Χίος δεν θα τον ακολουθήσει. Έχει βρει τον δρόμο της ανάπτυξης, της γαλήνης και της ευημερίας και αυτό αναστατώνει βασανιστικά τον κ. Καραβασίλη και τους συν αυτώ που έντρομοι για την πολιτική επιβίωση, τοποθετούν το προσωπικό και βραχυπρόθεσμο όφελος πάνω από το καλό του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή αποτελώντας την ήρεμη δύναμη και τη φωνή της λογικής, συνεχίζουν αταλάντευτα την πορεία δημιουργίας με γνώμονα την ασφάλεια του τόπου και των ανθρώπων της Χίου σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα με την γείτονα χώρα.

Ας μάθει λοιπόν -έστω και τώρα- ο κ. Καραβασίλης και οι συνοδοιπόροι του ότι οι πολιτικές αποφάσεις και συμπεριφορές πρέπει να σταθμίζουν το συμφέρον, την ηρεμία και την ασφάλεια των πολιτών και ας σταματήσουν να ονειρεύονται την Χίο των προηγούμενων ετών με το μπάχαλο του μεταναστευτικού και την ανασφάλεια των πολιτών της Χίου για να έχουν λόγο ύπαρξης.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της Χίου αυτό δεν θα το αφήσει να ξανασυμβεί όσο και αν κραυγάζουν με προκλητικούς αλαλαγμούς».

 

Σχετικά Άρθρα