Χίος, Σάββατο 20 Ιουλίου

Από την Χίο ξεκίνησε τις μετεκλογικές επισκέψεις ο Κώστας Μουτζούρης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 18/06/2019 - 14:36

Στην Χίο βρίσκεται ο νέος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης ξεκινώντας τις μετεκλογικές του επισκέψεις.

«Ξεκινάω από το νησί που ο συνδυασμός μου κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό στις πρόσφατες εκλογές και υπόσχομαι ότι από δω και πέρα εσείς θα αποφασίζετε για το νησί σας», ανέφερε ο Κώστας Μουτζούρης στο πλαίσιο επίσκεψης του στην Περιφερειακή ενότητα Χίου και στον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη και νυν δήμαρχο, Σταμάτη Κάρμαντζη.

«Μελετάμε με τους συνεργάτες μου την νομοθεσία, έτσι ώστε από την 1η Σεπτέμβρη η Χίος να έχει δικαίωμα υπογραφών και αποφάσεων», ανέφερε ο νέος Περιφερειάρχης συμπληρώνοντας ότι «χαίρομαι που ο Σταμάτης είναι Δήμαρχος και εγώ Περιφερειάρχης, διότι ο Σταμάτης από την πρώτη στιγμή μου είπε ότι μαζί θα πορευτούμε και θα είμαστε νικητές»,

Από την πλευρά του ο Σταμάτης Κάρμαντζης καλωσόρισε τον Κώστα Μουτζούρη, στο σπίτι του, όπως είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «η συνεργασία θα είναι εποικοδομητική και αποτελεσματική, δίνοντας μια άλλη νότα στο χάος και στην ασυνεννοησία που υπήρχε».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 20/07/2019 - 06:48

Απορρίφθηκε από τη διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου η πρόταση που είχε υποβληθεί από την Π.Ε. Χίου για τις πεζοπορικές διαδρομές μήκους 94 χιλιομέτρων, με τον αρμόδιο περιφερειακό σύμβουλο Παντελή Μπουγδάνο, να τονίζει ότι η πρόταση θα επανυποβληθεί.

Ο ίδιος απέφυγε να σχολιάσει τους λόγους της απόρριψης, λέγοντας ότι έχει ήδη ενταχθεί ποσό που απαιτείται για την εξειδικευμένη μελέτη που ζητήθηκε και θα συνεχιστεί ο σχεδιασμός προκειμένου, η περιπατητική αυτή διαδρομή της Χίου τελικά να πάρει σάρκα και οστά.

aporrifthike_i_protasi_gia_ta_monopatia_tis_hioy