Αποχώρηση με αιχμές από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινή δήλωση από Φραγκίσκο Σέργη και Ευαγγελία Μανιτσούδη που μιλούν για στημένες διαδικασίες ανάδειξης συντονιστή
Τρί, 23/02/2021 - 14:53

"Δεν συμμετέχουμε σε στημένες εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη συντονιστή-τριας, αναπληρωτή συντονιστή-τριας και συντονιστικού και αποχωρούμε από την νέα Νομαρχιακή επιτροπή", αναφέρουν στην παρακάτω κοινή δήλωσή τους τα στελέχη της ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Φραγκίσκος Σέργης και Ευαγγελία Μανιτσούδη:

«Συντρόφισσες-οι, αρχικά σας ευχαριστούμε για την αποδοχή και την εμπιστοσύνη στα πρόσωπα μας, κάτι που αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Χίου, δίνοντας μας την πρώτη και δεύτερη θέση με μεγάλη διαφορά από τον τρίτο υποψήφιο.

Αυτό είναι για εμάς η αναγνώριση της προσφοράς του έργου μας.

Όμως, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να αποχωρήσουμε από την Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, γιατί είναι αδύνατον να συνυπάρξουμε, σε ένα περιβάλλον στο οποίο έχει χαθεί η συντροφικότητα, με τακτικιστές που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την βούληση της βάσης του κόμματος. Δεν συμμετέχουμε σε στημένες εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη συντονιστή-τριας, αναπληρωτή συντονιστή-τριας και συντονιστικού και αποχωρούμε από την νέα Νομαρχιακή επιτροπή.

Παραμένουμε, μέλη του κόμματος, ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Χίου.

Στόχος μας, ήταν και είναι η ανανέωση και το άπλωμα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Χίου στην κοινωνία και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την διεύρυνση του κόμματος αυτά τα χρόνια, από την ανανέωση, κάτι που είναι αποτέλεσμα, δικών μας προσπαθειών.

Εμείς, κοιτάμε μπροστά και δεν έχουμε καμία σχέση με το αγκυλωμένο και περιχαρακωμένο παρελθόν.

Εμείς, αγωνιζόμαστε με την βάση του κόμματος και μαζί θα παλέψουμε για το καλό του κόμματος μας, του τόπου μας και της κοινωνίας γενικότερα.

Είμαστε εδώ…

 

 

Σχετικά Άρθρα