Χίος, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Αυτή η μπασκέτα ποιόν θα σκοτώσει;

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 16/08/2019 - 07:59

Οι φωτογραφίες είναι του αναγνώστη μας Λευτέρη Σφήκα.

Η εν λόγω μπασκέτα, τοποθετήθηκε την εποχή της... τρέλας το 1995 στις Καρυές.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, γέρνει... ενώ η βάση της είναι διαβρωμένη.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν τον λόγο.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 20/09/2019 - 22:14

Σληρή κριτική για την Κυβέρνηση για το προσφυγικό από την Παγχιακή Επιτροπή αγώνα, που με δεδομένες τις εξελίξεις εξέδοσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

Το σενάριο είναι γνωστό , το κοινό είχε κουραστεί και ο σκηνοθέτης άλλαξε τούς πρωταγωνιστές .
Στην θέση του κ.Μουζάλα , ο κος Κουμουζάλας.
Οι νησιώτες το έχουν ξαναδεί το έργο. Η χώρα έχει μετατραπεί σε χώρο εναπόθεσης όλων των κατατρεγμένων που χρησιμοποιούνται προς όφελος όλων των υπόλοιπων εκτός της Ελλάδας .
Με σφραγισμένα σύνορα στον βορρά, η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική καλέσματος . Οι ΜΚΟ δρούν ανεξέλεγκτα στο προτεκτοράτο τους.
Η ασφυξία των νησιών και των τοπικών κοινωνιών είναι σε εξέλιξη. Μόλις επιδεινωθεί ο καιρός θα εργαλειοποιηθεί το συναίσθημα με χιλιοειπωμένες ατάκες.
Με τις πρώτες βροχές ,με τις εικόνες που θα αναμεταδίδουν απο τα λασπωμένα χωράφια οι φιλεύσπλαχνοι δημοσιογράφοι απο τα πολυτελή στούντιο τους , με την δυστυχία των ανθρώπων ζωγραφισμένη στα προσωπά τους, θα "δημιουργηθεί" άμεσα η ανάγκη εύρεσης νέων χώρων που είναι ο τελικός σκοπός των ενορχηστρωτών της παράστασης. Γι αυτό άλλωστε και τα συγχαρητήρια απο αυτούς προς τους πρόθυμους υποτακτικούς.
Η "εύρεση" των χώρων πιθανόν να προκύψει από "κατάληψη" έκτακτης ανάγκης που σύντομα θα γίνει πάγια ανάγκη.(χώρος ανακύκλωσης ΒΙΑΛ; άλλο δημόσιο κτίριο;) .
Η καταστροφή των νησιών συνεχίζεται και ο υπουργός συνεχίζει να κάνει απλοϊκές διαπιστώσεις .
Η υπομονή των κατοίκων του Χαλκειούς, της Μόριας ,της Σάμου εξαντλείται. Κύριοι της κυβέρνησης μην συνεχίζετε να ξεπουλάτε την Ελλάδα.