Δεν... κρατιέται ο Δήμαρχος Χίου

Σάβ, 10/06/2023 - 06:56

Δεν... κρατιέται ο Δήμαρχος Χίου, αφού η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος αφήνει απ΄έξω την Δημοτική επικαιρότητα.

Σ' αυτήν παρεμβαίνει με το παρακάτω άρθρο:

"Μετά τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τις 8-Οκτωβρίου με τις δημοτικές εκλογές.

Τέσσερα χρόνια μετά την 1-Σέπτεμβρίου-2019 οι συμπατριώτισσες και οι συμπατριώτες θα κληθούν να επιλέξουν Δήμαρχο,να επιλέξουν την Νέα Δημοτική Αρχή για τα επόμενα πέντε χρόνια. Θα ζυγίσουν τα θετικά και τα αρνητικά της θητείας μας και θα επιλέξουν. Το σκάφος της Χίου μας ταξιδεύει τέσσερα χρόνια ορθόπλωρα, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, με έργα έργα έργα μετρήσιμα και χειροπιαστά.

Κάναμε περισσότερα από όσα υποσχεθήκαμε στο πρόγραμμα μας, ένα πρόγραμμα συμβόλαιο τιμής και συνεχίζουμε. Χτίζουμε την Νέα Χίο έχοντας μετατρέψει σε ένα απέραντο εργοτάξιο την Χίο μας.

Αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στην διοίκηση μας, λόγω Πανδημίας, λόγω απλής αναλογικής και της στείρας και απίστευτης μηδενιστικής και πολεμικής συμπεριφοράς των μειοψηφιών του δημοτικού συμβουλίου, λόγω οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων και δεκάδες αλλά προβλήματα.

Τα αντιμετωπίσαμε με απόλυτη επιτυχία και κρατήσαμε τον τόπο μας δυνατό και όρθιο. Δημιουργήσαμε με σχεδιασμό και προγραμματισμό τις προϋποθέσεις για ένα δήμο ισχυρό,ένα δήμο στην υπηρεσία του δημότη, με ένα Δήμαρχο να είναι παντού, καθημερινά,συνεχώς, εργάσιμες και αργίες στους δρόμους, κοντά και δίπλα στους πολίτες και τις ανάγκες του τόπου μας, μαζί με τους άξιους συνεργάτες και θα συνεχίσουμε με την στήριξη σας και την αγάπη σας και τα επόμενα χρόνια για να τα ολοκληρώσουμε και να τα αλλάξουμε όλα.

Η Χίος μας δεν χρειάζεται πειράματα και μαθητευόμενους μάγους και δεν χρειάζεται ανακυκλωμένες και δοκιμασμένες μπαγιάτικες συνταγές. Δεν γυρνάμε πίσω. Η Χίος μας ταξιδεύει στο μέλλον για πρώτη φορά αποδεδειγμένα και δυνατά.

Κλείστε τα αυτιά σας στους ταχυδακτυλουργούς της παραπλάνησης,των ψεμάτων, της λάσπης και των ανέξοδων υποσχέσεων που δεν κοστίζουν τίποτα στους εμπνευστές τους μέχρι να κάνουν την δουλειά τους. Άλλωστε παλιά τους τέχνη κόσκινο…

Η Χίος μας χρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ικανότητα,αποτελεσματικότητα και κυβερνήτη δυνατό και ικανό να συνεχίσει αυτό το ταξίδι της επιτυχίας μέχρι το τέλος, γιατί εμείς και θέλουμε και ξέρουμε και μπορούμε μετρήσιμα και αποδεδειγμένα.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. Η ΧΙΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ γιατί δεν θα το επιτρέψετε ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ και ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!"

Σχετικά Άρθρα