"Δεν παραιτούμαστε από το ΚΙΝΑΛ, απλά διαμαρτυρόμαστε" αναφέρουν Καμίτσης-Γανιάρης

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 13/06/2019 - 13:52

Επιστολή διαμαρτυρίας και όχι παραίτησης από το ΚΙΝΑΛ ονομάζουν το κείμενο που διέρρευσε στα ΜΜΕ και υπογράφουν στελέχη από το πρώην ΠΑΣΟΚ που διαμαρτύρονται για την αποπομπή Βενιζέλου.

Αυτό ανέφεραν δυό από τους υπογράφοντες το κείμενο ο Παναγιώτης Καμίτσης και ο Κώστας Γανιάρης που τόνισαν ότι η έκφραση της δυσαρέσκειας τους για την κίνηση αυτή της πρόεδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά δεν σημαίνει και αποχώρηση τους από το κόμμα.

«Στηρίξαμε το ΚΙΝΑΛ στις επιλογές του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το ίδιο θα κάνουμε και στις Εθνικές» ανέφεραν και οι δυο σε δηλώσεις του τονίζοντας ότι εμμένουν στην διαμαρτυρία τους για την αποπομπή Βενιζέλου αλλά παραμένουν στο κόμμα.

Σε σχέση με το θέμα αυτό από την Ν.Ε. Χίου του ΚΙΝΑΛ δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση: 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη την επιστολή διαμαρτυρίας στελεχών και φίλων του Κινήματος, που εκφράζει την αντίρρησή τους στην επιλογή της προέδρου Φώφης Γεννηματά να μην τοποθετήσει την Ευάγγελο Βενιζέλο στην πρώτη θέση του Επικρατείας, ήρθε σε επαφή με έναν έναν ξεχωριστά τους συντρόφους και έγινε ξεκάθαρο πως δεν αποτελεί επιστολή παραίτησης αλλά καθαρά διαμαρτυρίας.

Κατανοούμε την ανησυχία των δημοκρατικών στελεχών μας και φυσικά αποδεχόμαστε σαν Νομαρχιακή την διαμαρτυρία τους λήγοντας όμως το θέμα το θέμα της “παραίτησής” τους εδώ.

Με εκτίμηση,

ΝΕ ΚΙΝΑΛ Χίου

diamartyrontai_gia_apopompi_venizeloy_alla_den_paraitoyntai_meli_toy_pasok_sti_hio

Σχετικά Άρθρα