Χίος, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Drone για δασοπροστασία από τον Δήμο Χίου

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 14/08/2019 - 14:33

Με δυο drone θα εξοπλιστεί η Χίος για την επιτήρηση των δασών, καθώς ο δήμος Χίου ετοίμασε πρόταση για ένταξη στο LEADER  αγοράς εξοπλισμού δασοπροστασίας.

Το παραπάνω ανέφερε ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς τονίζοντας ότι πρόκειται για πρόταση που σχεδιάζεται σχεδόν ενάμιση χρόνο.

«Υποβάλαμε την πρόταση στην ΕΤΑΧ που διαχειρίζεται το LEADER, για να προχωρήσουμε αφού εγκριθεί, στην προμήθεια», ανέφερε ο δήμαρχος Χίου, συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό.

«Η Χίος έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα που λέγεται «εθελοντικές ομάδες», ανέφερε ο Μανώλης Βουρνούς που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους εθελοντές για τις δράσεις τους.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 06/12/2019 - 16:31

Και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Βορείου Αιγαίου, μέσω του Προέδρου της, Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, δηλώνει ότι εγκρίνει τα αιτήματα που ομόφωνα διατυπώθηκαν κατά την διάσκεψη για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα της Πέμπτης 5-12-2019 στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου και οι Δήμαρχοι Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου, Χίου, Ανατολικής Σάμου και Δυτικής Σάμου και καλεί όλους τους φορείς των παραπάνω Δήμων να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 11-12-2019 που περιλαμβάνουν και την μη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των πέντε παραπάνω Δήμων.