Εγκρίθηκαν Τεχνικό Πρόγραμμα και ανταποδοτικά του 2022

«Εργοτάξιο η Χίος - Καμία αύξηση ανταποδοτικών μέχρι το 2023» αναφέρει ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 21/10/2021 - 15:22

Χωρίς εκπλήξεις ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου με το σώμα να εγκρίνει κατά πλειοψηφία το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022.

Συμφωνα με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη το 2022 θα είναι έτος που θα μετατρέψει την Χίο σε ένα εργοτάξιο από το βόρειο μέχρι και το νότιο τμήμα της.

Τους λόγους για τους οποίους ψήφισε το τεχνικό πρόγραμμα της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη εξήγησε ο τέως δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για την Χίο».

Ο Μανώλης Βουρνούς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα χαρεί να δει έργα που επί δικής του δημαρχίας σχεδιαστήκαν να υλοποιούνται, τονίζοντας παράλληλα ότι έδωσε θετική ψήφο έτσι ώστε να μην μπορεί αργότερα η δημοτική αρχή να πει ότι εμποδίστηκε από την αντιπολίτευση στην υλοποίηση έργων.

Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία και τα ανταποδοτικά τέλη του 2022 με τον Δήμαρχο Χίου να τονίζει σε δηλώσεις του ότι μέχρι και το 2023 δεν πρόκειται να μπει καμία αύξηση στις τιμές των ανταποδοτικών, αντίθετα θα προσπαθήσει να προβεί σε νέες μειώσεις.

egkrithikan_tehniko_programma_kai_antapodotika_2022

Σχετικά Άρθρα