Έχει πλειοψηφία ο κ. Κάρμαντζης για χωροθέτηση νέας δομής;

Διαπιστώσεις Μιχαηλίδη με "καρφιά" στον Μηταράκη, εν' όψει δημοτικού συμβουλίου
Πέμ, 11/02/2021 - 14:54

Δύο ερωτήματα, υπό τη μορφή διαπιστώσεων, προς Ν. Μηταράκη και Στ. Κάρμαντζη εγείρει ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, εν’ όψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου τη Δευτέρα για τη χωροθέτηση της νέας δομής προσφύγων - μεταναστών, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, εκτιμώντας ότι αυτά θα προσδιορίσουν την έκβαση της συγκεκριμένης συνεδρίασης.

Ο ίδιος έχει κληθεί να μετέχει στη συνεδρίαση και ερωτώμενος το πρωί σε συνέντευξή του στο Ράδιο - Αλήθεια σημείωσε αναφερόμενος στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου:

“Ο κος Μηταράκης έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Οι απαράδεκτες και προσβλητικές δηλώσεις του στον Έβρο και η αντίστοιχη υποδοχή τους από τον κόσμο με τις γνωστές διαμαρτυρίες, δημιουργούν ένα τελείως αρνητικό κλίμα μέσα στο οποίο νομίζω δεν μπορεί να σταθεί καμία απολύτως πρωτοβουλία στο νησί”.

Στη συνέχεια διερωτήθηκε αν “στο δημοτικό συμβούλιο ο κος Κάρμαντζης έχει τη δυνατότητα να καταθέσει μια τέτοιου επιπέδου και τέτοιου χαρακτήρα πρόταση κι αυτή να γίνει αποδεκτή με πλειοψηφία;”, λέγοντας ότι ο ίδιος έχει σοβαρές επιφυλάξεις ότι αυτό μπορεί να συμβεί.

Σχετικά Άρθρα