Χίος, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το μεταναστευτικό-προσφυγικό

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 14/01/2020 - 12:53

Το πλαίσιο των κινητοποιήσεων καλείται να εγκρίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου που συνεδριάζει εκτάκτως, μέσω τηλεδιάσκεψης,  στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο το σώμα θα αποφασίσει για τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί και περιλαμβάνουν κλείσιμο των υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου 22 και 23 Ιανουαρίου, καθώς και κλείσιμο των καταστημάτων την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου.

«Εκτός από τα παραπάνω οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας θα καταθέσουν ψήφισμα στην Αθήνα, ενώ με συνεργασία των δικηγορικών συλλόγων των νησιών, θα ασκηθεί κάθε ένδικο μέσο που θα κατοχυρώνει και θα διασφαλίζει τα δικαιώματα των πολιτών του Βορείου Αιγαίου», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τη μαχαίρωσε τα χαράματα 20χρονος στο ΚΥΤ Μόριας
Δευ, 20/01/2020 - 20:53

Χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης 18χρονη από το Αφγανιστάν που φέρεται να τραυματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα από 20χρονο Αφγανό, ο οποίος της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Τραυματισμένη στο στήθος και την κοιλιά, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση η 18χρονη.

Σύμφωνα με το "Νησί" της Μυτιλήνης για το συμβάν συνελήφθη ο 20χρονος από την αστυνομία, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.