Χίος, Σάββατο 17 Αυγούστου

Εκτός λειτουργίας η μονάδα αφαλάτωσης στον Άγιο Μηνά, εξαιτίας της κατάρρευσης της ΔΕΗ

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 10/06/2019 - 20:02
Ν. Μηταράκης

O Νότης Μηταράκης βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του Star και σχολίασε την επικαιρότητα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα με τη μονάδα αφαλάτωσης στον Άγιο Μηνά, όπου σχολίασε:

«Ενώ ο Δήμος Χίου έχει ολοκληρώσει το έργο, το οποίο θα μπορούσε να συμβάλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας στο νησί, η ΔΕΗ, εξαιτίας της κατάρρευσής της, δεν έχει καλώδια για να συνδέσει τη νέα μονάδα με το δίκτυο του ρεύματος.

Συνολικά οι νησιώτες θυμούνται τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο με αρνητικές αναμνήσεις. Στο θέμα του μεταναστευτικού, στο θέμα της κατάργησης του νησιωτικού ΦΠΑ, στο θέμα της απαξίωσης των υποδομών. Οι νησιώτες δεν είδαν τίποτα θετικό αυτή την τετραετία».

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 16/08/2019 - 14:39

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες της "Α" για την πρωτοβουλία του νέου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, να συγκαλέσει με το "καλημέρα" ανάληψης των καθηκόντων του σύσκεψη με τους νεοεκλεγμένους  Δημάρχους στο Βόρειο Αιγαίου με αντικείμενο το προσφυγικό - μεταναστευτικό, στην οποία θα γίνει επίσης ενημέρωση για το νέο ΕΣΠΑ.

Στην πρόσκληση που τους απευθύνει αναφέρονται τα εξής:

"Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Σας εύχομαι καλή και επιτυχημένη θητεία!

Σας παρακαλώ να συμμετάσχετε στη Μυτιλήνη την Τετάρτη 4.9.2019 σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και, κυρίως, εργασίας με θέματα συζητήσεως τα παρακάτω:

  1. Διατύπωση κοινής θέσεως Δημάρχων – Περιφέρειας στο  θέμα «μεταναστευτικό» (το οποίο καθίσταται διαρκώς οξύτερο!).
  2. Ενημέρωση από τους αρμοδίους για το επόμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ε.Ε."