Χίος, Παρασκευή 19 Ιουλίου

Εμείς φταίμε για μια μόνο διακοπή λέει ο ΔΕΔΔΗΕ

Τετ, 12/12/2018 - 15:31

Εδώ γίνεται ο χαμός μια εβδομάδα με δεκάδες διακοπές ρεύματος, ο ΔΕΔΔΗΕ εΔΕΗ… ησε να απαντήσει σήμερα 12 Δεκεμβρίου στις 3.10 μ.μ. πληροφορώντας μας ότι εκείνος είδε μόνο μια διακοπή, εκείνη της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου.

Προφανώς δύο τινά συμβαίνουν: ‘Η καθημερινά και με άλλη ανακοίνωση θα μας εξηγούν ξεχωριστά την κάθε βλάβη ή το πιθανότερο, ο ΔΕΔΔΗΕ μια βλάβη αναγνωρίζει, τις άλλες τις «φορτώνει» στο Εργοστάσιο παραγωγής.

Στην παρούσα ανακοίνωση πάντως τονίζονται:

 

Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Χίο

Την 10η Δεκεμβρίου και περί ώρα 15:30 προκλήθηκε διακοπή στην ηλεκτροδότηση του κεντρικού τμήματος της πόλης της Χίου, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού λιμένα και της αγοράς, οφειλόμενη σε φθορά διασυνδετικού υπογείου καλωδίου, τα αίτια της οποίας διερευνώνται. Κατά τη διαδικασία εντοπισμού του σφάλματος, προκλήθηκε αστάθεια στο ηλεκτρικό σύστημα της Χίου (νησιά Χίος, Ψαρά και Οινούσσες), προκαλώντας διακοπές ρεύματος στις γραμμές που ηλεκτροδοτούν τα χωριά της νότιας και κεντρικής Χίου.

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και ζητά την κατανόησή τους, καθώς καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την

οριστική επίλυση του προβλήματος και την αποκατάσταση της ομαλής ηλεκτροδότησης των νησιών.

 

 

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2018                                     Από το Γραφείο Τύπου

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/07/2019 - 15:56
Κώστας Μαρδάς

Μαζί με τον διεθνολόγο Αθανάσιο Δρούγο και τον πρέσβη επί τιμή Περικλή Νεάρχου, ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος- συγγραφέας Κώστας Μαρδάς ανέλυσε τον κίνδυνο από την επιθετικότητα της Τουρκίας στην Κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, επισημαίνοντας όμως και τα λάθη της ελληνοκυπριακής πλευράς, καθώς Τσίπρας – Αναστασιάδης «παραμύθιαζαν» - όπως είπε – τον κόσμο πως οι συμμαχίες με Ισραήλ – Αίγυπτο – ΗΠΑ θα εμπόδιζαν κάθε τουρκική επιβουλή!

 

Παρακολουθείστε την εκπομπή στο αθηναϊκό περιφερειακό κανάλι ΑΡΤ, όπου οι καλεσμένοι μιλούν χωρίς να διακόπτονται από την παρουσιάστρια Φραντζέσκα Σαββοργινάκη… Κάτι σπάνιο για τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια…

 

artiria_17719_frantzeska_savvorginaki