Χίος, Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Εμείς φταίμε για μια μόνο διακοπή λέει ο ΔΕΔΔΗΕ

Τετ, 12/12/2018 - 15:31

Εδώ γίνεται ο χαμός μια εβδομάδα με δεκάδες διακοπές ρεύματος, ο ΔΕΔΔΗΕ εΔΕΗ… ησε να απαντήσει σήμερα 12 Δεκεμβρίου στις 3.10 μ.μ. πληροφορώντας μας ότι εκείνος είδε μόνο μια διακοπή, εκείνη της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου.

Προφανώς δύο τινά συμβαίνουν: ‘Η καθημερινά και με άλλη ανακοίνωση θα μας εξηγούν ξεχωριστά την κάθε βλάβη ή το πιθανότερο, ο ΔΕΔΔΗΕ μια βλάβη αναγνωρίζει, τις άλλες τις «φορτώνει» στο Εργοστάσιο παραγωγής.

Στην παρούσα ανακοίνωση πάντως τονίζονται:

 

Διακοπές ηλεκτροδότησης στη Χίο

Την 10η Δεκεμβρίου και περί ώρα 15:30 προκλήθηκε διακοπή στην ηλεκτροδότηση του κεντρικού τμήματος της πόλης της Χίου, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού λιμένα και της αγοράς, οφειλόμενη σε φθορά διασυνδετικού υπογείου καλωδίου, τα αίτια της οποίας διερευνώνται. Κατά τη διαδικασία εντοπισμού του σφάλματος, προκλήθηκε αστάθεια στο ηλεκτρικό σύστημα της Χίου (νησιά Χίος, Ψαρά και Οινούσσες), προκαλώντας διακοπές ρεύματος στις γραμμές που ηλεκτροδοτούν τα χωριά της νότιας και κεντρικής Χίου.

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και ζητά την κατανόησή τους, καθώς καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την

οριστική επίλυση του προβλήματος και την αποκατάσταση της ομαλής ηλεκτροδότησης των νησιών.

 

 

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2018                                     Από το Γραφείο Τύπου

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 20/01/2020 - 22:49

Μετά από 8 χρόνια δικαστικής περιπέτειας, με απόφαση του 5μελούς Εφετείου κακουργημάτων Μυτιλήνης αθωώθηκε και ο Λογιστής Νεκτάριος Μένεγας, για την υπόθεση πτωχεύσεως της φαρμακαποθήκης, που μετά από πολλές περιπέτειες ως γνωστόν οδηγήθηκε σε κλείσιμο.

Έτσι μετά από αρκετή ταλαιπωρία αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη αυτή απόφαση