Χίος, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

Επαφές του Δημάρχου Οινουσσών με φορείς στη Χίο

Δευ, 23/09/2019 - 18:55

Σημαντικές συναντήσεις και επαφές στη Χίο είχε σήμερα ο Δήμαρχος Οινουσσών Γ. Δανιήλ.

 Συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο Δημ. Αυγερινό με τον οποίο συζήτησε για ζητήματα ασφάλειας και τάξης του νησιού ενώ παράλληλη συνάντηση είχε με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χίου Παναγιώτη Αναγνώστου στην οποία παραυρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Οινουσσών Λάμπρος Σκούφης.

Ανάλογη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη ΔΕΗ με τον  

Διευθυντή της Γ. Καλαμάκη για τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης και άλλα έργα της ΔΕΗ στις Οινούσσες.

 Τέλος υπήρξε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον αρχαιότερο αστικό Σωματειακό φορέα της Χίου τον Φιλοτεχνικό Όμιλο όπου συζητήθηκε η έναρξη πνευματικής και λογοτεχνικής συνεργασίας για το κοινό όφελος των κατοίκων Χίου και Οινουσσών.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες για να καλυφθούν και οι υπόλοιποι τομείς του δημοτικού έργου.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 12/11/2019 - 19:29

Είναι τεράστια καταλαμβάνοντας 1,5 στρέμμα. Είναι ορατή από πολύ μακριά και από όλες της πλευρές αν και ο Δήμαρχος Γιώργης Δανιήλ ξεκαθαρίζει, ότι τον ενδιαφέρει κυρίως να την βλέπει η… Αθήνα, εκείνη ντε που επιμένει ότι οι Οινούσσες πρέπει να έχουν ΦΠΑ 24% και να στελεχώνονται με Καθηγητές τον... Νοέμβριο.

Αναφερόμαστε στην μεγάλη πέτρινη σημαία των Οινουσσών, την οποία και θα παρουσιάσουμε αύριο σε σχετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Μερικές λεπτομέρειες που έχουν σημασία. Η πρωτοβουλία ήταν συλλογική και αυθόρμητη. Συμμετείχαν δεκάδες, κυρίως νέοι καθώς ο λόφος δεν είναι προσβάσιμος, παρά μόνο με οχήματα 4χ4. Χρειάστηκε να κουβαληθούν χιλιάδες πέτρες, να τσιμεντωθούν, για να κρατηθούν από την βροχή και να βαφτούν.