Χίος, Κυριακή 26 Μαΐου

Επίσκεψη Μηταράκη στον Αρχιεπίσκοπο

Τετ, 16/05/2018 - 20:33
Ν. Μηταράκης, Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταράκης συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου: Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μηταράκης  αναφέρθηκε στα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι της Χίου λόγω της οικονομικής αλλά και της μεταναστευτικής κρίσης. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην κρίση αξιών που βιώνει σήμερα η κοινωνία μας. Εξέφρασε δε την ευχή να ξαναεπισκεφτεί  - ο Μακαριώτατος - και πάλι σύντομα την Χίο.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 25/05/2019 - 06:53

Έχει παγιωθεί πια με τη συχνότητα των εκλογικών αναμετρήσεων.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν δίνει μόνο τη δυνατότητα ισότιμης προβολής αλλά της γρήγορης και έγκυρης μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Αυτό θα γίνει άλλη μια φορά την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, όπου η καρδιά της ενημέρωσης αλλά και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων στο νησί μας αλλά και στο Βόρειο Αιγαίο θα χτυπά στην ΑΛΗΘΕΙΑ.

Από το πρωί το ραδιόφωνο θα μεταδίδει τον εκλογικό παλμό και θα πραγματοποιούνται ρεπορτάζ στα εκλογικά τμήματα.

Το απόγευμα στις 6.00 τη σκυτάλη θα πάρει η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.

Όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, με εκλεκτούς καλεσμένους και συνδέσεις με την Αθήνα αλλά και τα άλλα νησιά θα μεταδίδει τα εκλογικά αποτελέσματα με τη μορφή καρτών -βλέπετε ένα δείγμα- και την υποστήριξη της Τruth Web Media . Την ίδια ώρα το πρόγραμμα θα μεταδίδεται ραδιοφωνικά αλλά και διαδικτυακά μέσω web tv στην ιστοσελίδα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ στο internet.

Η μετάδοση θα ολοκληρωθεί όταν υπάρξουν τελικά αποτελέσματα ενώ τη σκυτάλη στο σημείο αυτό θα πάρει το τυπογραφικό μας επιτελείο ώστε η έντυπη ΑΛΗΘΕΙΑ να βρίσκεται στους συνδρομητές της και στα περίπτερα όσο νωρίτερα γίνεται το πρωί της Δευτέρας 27 Μαΐου 2019.