Χίος, Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου

Το Εργατικό Κέντρο τίμησε την διεθνή ημέρα της γυναίκας

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 08/03/2018 - 20:33
Εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου

Την γυναίκα τίμησε το εργατικό κέντρο Χίου διοργανώνοντας το απόγευμα της Πέμπτης εκδήλωση για την 8η Μάρτη.

Στον πολυδιάστατο ρόλο της γυναίκας, μάνας, εργαζόμενης, αδελφής , αναφέρθηκε τόσο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Λίνας, όσο και το μέλος του Δ.Σ Λία Αξιώτη.

Η κ. Αξιώτη έκανε μια σύντομη αναφορά στην πορεία της γυναίκας ανά τους αιώνες και στα δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες και προσπάθειες.

Στις γυναίκες που βρέθηκαν στο χώρο του Εργατικού Κέντρου , προσφέρθηκαν δώρώα από τα mastiha shop, και άλλα καταστήματα της Χίου, καθώς και ένα τριαντάφυλλο.

Στο τέλος προβλήθηκε  ταινία μικρού μήκους αφιερωμένη στους αγώνες για την ισότητα των δυο φύλων κυρίως στους χώρους εργασίας.

timoyme_tin_pagkosmia_mera_tis_gynaikas

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 10/12/2018 - 17:53

Δύο εκπρόσωποι ναυτιλιακών Εταιρειών είπαν την πικρή αλήθεια στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου Χίου.

Τόσο ο Μάριος  Ηλιόπουλος όσο και ο Διονύσης Θεοδωράτος, ο δεύτερος μάλιστα εκπρόσωπος της Attica, που μονοπωλεί την γραμμή αν και ο ίδιος αρνήθηκε αυτό τον χαρακτηρισμό, καλώντας όποια άλλη εταιρεία θέλει να ρθεί στη γραμμή με τις ίδιες υποχρεώσεις χειμώνα  - καλοκαίρι και να φύγει η δική του, ακούγοντας την συνεχή επιχειρηματολογία για τον Λιμένα Μεστών είπε κάτι απλό και μια μεγάλη αλήθεια.

Το απλό κατ’ αρχήν ήταν ότι εφόσον αποφασιστεί η Εταιρεία του θα δρομολογήσει πλοίο στα Μεστά και το πέρα για πέρα αληθινό ήταν αυτό που δεν ξεστόμισε κανείς ντόπιος.

Η στήριξη του λιμένα Μεστών είπε ο Δ. Θεοδωράτος αφορά πρώτα απ’ όλα εσάς τους Χιώτες.

Θα στηρίξουν οι μεταφορικές Εταιρείες αυτό το δρομολόγιο, θα το στηρίξουν οι Χιώτες;

Αν δεν γίνει αυτό προφανώς το σχήμα δεν θα είναι βιώσιμο ή απλούστατα , αν και δεν το είπε ο εκπρόσωπος της Attica, καμιά εταιρεία δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.