Έτοιμο το Ιατρείο της Βολισσού

Πέμ, 12/05/2022 - 20:47

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Χίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του κτηρίου του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Βολισσού.

«Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χίου, δίνουν λύση στα χρόνια λειτουργικά προβλήματα των εγκαταστάσεων του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Βολισσού, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη Δημοτική Ενότητα Αμανής, μια ορεινή και δυσπρόσιτη περιοχή της Χίου.

Το προσωπικό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, τον Αντιδήμαρχο Αμανής κ. Παναγιώτη Μανδάλα και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Γιώργο Μπελέγρη για το ενδιαφέρον τους για το Ιατρείο μας και την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για ανακαίνιση των χώρων του ΠΠΙ Βολισσού.

Παράλληλα, ευχαριστούμε τους εργαζομένους του συνεργείου της Τεχνικής Υπηρεσίας που υπό τον κ. Παντελή Κόρμαλο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσαν τις εργασίες εντός και εκτός του κτηρίου.

Όλο το προσωπικό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, δηλώνει για ακόμα μια φορά έτοιμο να παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αμανής.

Τέλος, ελπίζουμε και σε μελλοντική συνεργασία με τον Δήμο Χίου για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το ΠΠΙ Βολισσού, στα πλαίσια βέλτιστης παροχής φροντίδας υγείας στην Αμανή».

Σχετικά Άρθρα