Ευκαιρία για την Παθολογική το ενδιαφέρον του LIDL

Eπανέρχεται με πρόταση αγοράς «τυφλού» οικοπέδου
Τρί, 26/05/2020 - 20:22

Ευκαιρία για το «κολλημένο» έργο της Παθολογικής, αλλά και γενικότερα για την ανακούφιση των οικονομικών του Σκυλίτσειου, παρουσιάζεται με την ανανέωση του ενδιαφέροντος του LIDL για την αγορά οικοπέδου του Νοσοκομείου πίσω στον χώρο του υπάρχοντος καταστήματος του στο Κοντάρι.

Ως γνωστόν το «τυφλό» οικόπεδο, που αξιοποιείται πάντα ως περίπου… σκουπιδότοπος, είχε γίνει παλαιότερα θύμα των ιδεοληψιών όσων έβλεπαν πίσω από την πρόταση αγοράς, με ικανοποιητικό τίμημα, εισβολή του ξένου κεφαλαίου και άλλα γραφικά, με αποτέλεσμα τα πράγματα να μένουν ως έχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκηνικό άλλαξε άρδην πριν λίγες μέρες, όταν επανήλθε το LIDL στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σκυλίτσειου, καταθέτοντας ξανά ενδιαφέρον αγοράς, κάτι που οφείλει να δεί τάχιστα η Διοικήτρια Ελένη Κανταράκη, με στόχο να μην χαθεί αυτή τη φορά η ευκαιρία, αφού ήδη από την πρώτη προσέγγιση έχει σχηματιστεί το ποσό, που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Άλλως αν τα πράγματα μείνουν ως έχουν, το μεν LIDL θα παραμείνει στα… καπιταλιστικά τετραγωνικά του και το Σκυλίτσειο με άλλο ένα… χωράφι.

Σχετικά Άρθρα