Χίος, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

Φ.Κουβέλης:"Ζητούμενο η αντιστροφή του αποτελέσματος των Ευρωεκλογων"

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ
Δείτε το Βίντεο
Σάβ, 01/06/2019 - 12:50

Λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου  έφτασε στο αεροδρόμιο Χίου «Όμηρος» ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης.

Τον Φώτη Κουβέλη υποδέχτηκαν στελέχη του Λιμεναρχείου Χίου αλλά και των ΑΕΝ  καθώς και στελέχη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός , σε δηλώσεις του στην ΑΛΗΘΕΙΑ, αναφέρθηκε στον διπλό «ρόλο» της επίσκεψης του, καθώς η ατζέντα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, συνάντηση με εκπροσώπους της ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών και ΑΕΝ Μηχανικών Χίου ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη μελών και φίλων του κόμματος ενόψει της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών με τον Φώτη Κουβέλη να τονίζει ότι το ζητούμενο είναι «η αντιστροφή του αποτελέσματος των ευρωεκλογών για το ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού επισημαίνοντας ότι «έχει γίνει σημαντική αναβάθμιση».

Αναφορικά με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ο Φώτης Κουβέλης στην δήλωση του υπογράμμισε ότι «επιτελεί σημαντικό έργο σε ότι αφορά την θαλάσσια κίνηση και όχι μόνο» ενώ τόνισε ότι το έργο που έχει γίνει στο Υπουργείο Ναυτιλίας πρέπει να γίνει γνωστό στους πολίτες που θα κληθούν να επιλέξουν στις κάλπες των εθνικών Εκλογών, σε ένα περίπου μήνα.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/11/2019 - 16:25

Από την 96 ΑΔΤΕ ανακοινώνεται ότι,την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, η 96 ΑΔΤΕ “ΧΙΟΣ” διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις οι οποίες θα είναι ανοιχτές για το κοινό:

α. «Ανοιχτά Στρατόπεδα» στο Στρατόπεδο Μαρμαρινού  του χωριού ΧΑΛΚΕΙΟΣ, από τις 10.00 π.μ. έως την 1.00 μ. με ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου και παρουσίαση οπλικών συστημάτων.

Η είσοδος στο Στρατόπεδο θα πραγματοποιείται με απλή επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για τους ενήλικες – συνοδούς, ενώ εντός του Στρατοπέδου θα διατίθεται χώρος στάθμευσης οχημάτων.

Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των επισκεπτών, θα υπάρχουν διαθέσιμα λεωφορεία έμπροσθεν του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Χίου από τις 9.30 π.μ. έως και τις 12.00 μ.

β. Εορταστική εκδήλωση στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, την ίδια μέρα στις 6.30 μ.μ. με επίκαιρες ομιλίες και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.