"Για όλα φταίνε οι άλλοι"

Ανακοίνωση του Συνδυασμού "Χίος μπροστά"
Τετ, 14/04/2021 - 06:41

Ο κ. δήμαρχος για ακόμη μία φορά χάνει την ψυχραιμία του όταν διαπιστώνει ότι δεν μπορεί μόνο με ανούσιες φωτογραφήσεις, μπιχλιμπίδια, λαμπιόνια και εξαρτημένους κλακαδόρους να καλύψει την ανυπαρξία του έργου του.

Όταν δέχεται κριτική γι αυτό, ως συνήθως πάντα κάποιος άλλος του φταίει.

Έτσι λοιπόν επιδόθηκε για μία ακόμη φορά με τον γνωστό νευρικό και άστοχο τρόπο που αντιδρά, σε σειρά ψευδών αναφορών.

Ας καταλάβει ότι άλλο πράγμα είναι η καθημερινή συντήρηση, η επιμέλεια και η ασφάλεια ειδικά σε χώρους που παίζουν μικρά παιδιά και άλλο μια εργολαβία ανακατασκευής ή εκτεταμένης επισκευής την καθυστέρηση της οποίας επικαλέστηκε για να δικαιολογήσει την τραγική και επικίνδυνη κατάσταση στην Φάρκαινα (εκτεθειμένες σκουριασμένες καρφίδες, επικίνδυνες επιφάνειες στα δάπεδα κ.λπ.): https://www.facebook.com/.../pcb.../796194367948328/

Η μοναδική και διαρκής φροντίδα της δημοτικής αρχής είναι οι εξυπηρετήσεις ημετέρων με «φωτογραφικές» προσλήψεις και αναθέσεις.

Για 2η φορά επίσης, ζητά να «αναλάβουμε» εκτέλεση έργου. Διαπιστώνει ότι εκτός από την απλή αναλογική φταίει και η ανικανότητα του, που πλέον την γνωρίζει όλη η Χίος.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς του, μάλλον κοιτούσε τον καθρέπτη όταν τους έλεγε.

Είναι δε και απληροφόρητος σχετικά με το θέμα του ειδικού σχολείου.

Δεν «πήραμε» καμία δουλειά, απεναντίας προσφερθήκαμε όλοι να βοηθήσουμε αφιλοκερδώς για τα ΑΜΕΑ.

Ας ρωτήσει την τεχνική υπηρεσία για τις συναντήσεις και το κλίμα που έγιναν και ας ανατρέξει στα πρωτόκολλα των υπηρεσιών του δήμου για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά Άρθρα