Γιώργος Αμπαζής: «Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε το 2020 για την πολιτική της περιφερειακή Αρχής

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 30/12/2020 - 14:48

«Αρνητική σφραγίδα στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου», χαρακτήρισε το τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο για το 2020 ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Αμπαζής υπογραμμίζοντας ότι «ο προσανατολισμός της περιφερειακής αρχής έδειξε ότι δεν αντιλαμβάνεται την κοινωνία».

Ειδικότερα ο κ. Αμπαζής τόνισε ότι η τροποποίηση του προϋπολογισμού δεν εμπεριέχει τα στοιχεία του κορωνοϊού και της σεισμικής καταστροφής όπως και τα προβλήματα στους επαγγελματίες και τους εργαζομένους λόγω πανδημίας, χαρακτηρίζοντας ως «μη διεκδικητική» την πολιτική που ακολουθεί η Περιφερειακή Αρχή.

Ο περιφερειακός σύμβουλος της ΛΑΣ υπογράμμισε, αναφερόμενος στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ότι «το ποσό των 316.000 ευρώ για τα νοσοκομεία του Βορείου Αιγαίου είναι μικρό για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες σε υποδομές, κτηριακά και επισκευαστικά προβλήματα όπως και σε ελλείψεις προσωπικού δεδομένου του τρίτου κύματος κορωνοϊού».

Παράλληλα ο κ. Αμπαζής χαρακτήρισε ως «εκθέσεις ιδεών» την πολιτική που ακολουθεί η Περιφερειακή Αρχή σε ζητήματα του κοινωνικού παρατηρητηρίου και του κοινωνικού παντοπωλείου.

Τέλος, σύμφωνα με τον Γιώργο Αμπαζή, η ΛΑΣ πραγματοποίησε παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον σχεδιασμό των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, στην οποία τονίστηκε ότι πρέπει να στηριχθούν άμεσα οι υγειονομικοί αλλά και σώματα ασφαλείας καθώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης περιστατικών.

 

me_arnitiko_prosimo_ekleise_to_2020_gia_politiki_perifereiakis_arhis

Σχετικά Άρθρα