Χαιρετίζει την Αντιδημαρχία Αμανής το Τ. Σ. Βολισσού

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 02/09/2020 - 10:16

Ο Κυριάκος Ζωάνος ανήκει στην κατηγορία των αιρετών που λέει λίγα και δουλεύει πολύ. Στην εργατικότητά του αναφέρεται μεταξύ άλλων και το τοπικό συμβούλιο της Βολισσού που χαιρετίζει αφενός την ξεχωριστή αντιδημαρχία Αμανής που ορίστηκε με απόφαση Δημάρχου αλλά και την τοποθέτηση του συγκεκριμένου αντιδημάρχου.

Να σημειωθεί πάντως ότι ένα από τα πρώτα θέματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Κυριάκος Ζωάνος αφορά στην μεταφορά των μαθητών των βορειοχώρων με ασφάλεια στο σχολείο της Βολισσού, μιας και το όχημα που χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις είναι ένα παλιό λεωφορείο που είχε δωρίσει ο δήμος στο ΚΤΕΛ.

Ο αντιδήμαρχος ερωτώμενος χθες στο Ράδιο "Αλήθεια" ανέφερε ότι θα διερευνήσει το θέμα, τόσο στο Δήμο όσο και στο ΚΤΕΛ προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση (στην επισυναπτόμενη φωτογραφία της δημοτικής συμβούλου Β. Ποταμούση παρουσιάζεταιι το λεωφορείο), πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Αναλυτικά για τον ορισμό αντιδημάρχου στην Αμανή το Τ. Σ. Βολισσού αναφέρει:

"Δικαιώθηκε η εκτίμηση των κατοίκων της περιοχής μας ότι το μοντέλο ενός Αντιδημάρχου για ολόκληρη τη Βόρεια Χίο είναι καταδικασμένο σε αποτυχία κι’ έτσι η δημοτική αρχή προχώρησε στην επανασύσταση του θεσμού του ξεχωριστού Αντιδημάρχου Αμανής.

Νέος Αντιδήμαρχος της περιοχής μας ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ.Κυριάκος Ζωάνος.

Το Συμβούλιο Κοινότητας Βολισσού ,εκφράζοντας ικανοποίηση για την εξέλιξη, απέστειλε στο νέο Αντιδήμαρχο την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:

«Κύριε Αντιδήμαρχε, με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την ικανοποίησή του πάγιου αιτήματός μας για τη δημιουργία ξεχωριστής θέσης Αντιδημάρχου Αμανής.

Με ιδιαίτερη χαρά επίσης πληροφορηθήκαμε τη δική σας τοποθέτηση σ’ αυτή τη Θέση.

Γνωρίζοντας πολύ καλά την προθυμία και εργατικότητα σας, την άμεση ανταπόκρισή σας σε όλα τα αιτήματα που σας είχαμε υποβάλλει και τη διάθεσή σας για την εξεύρεση λύσεων πιστεύουμε ότι και από τη νέα σας θέση θα συμβάλλετε στην επίλυση προβλημάτων. Ευελπιστώντας ότι η άριστη συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί για το καλό της περιοχής μας, σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα»

Σχετικά Άρθρα