Χωρίς σχεδιασμό η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ.ΑΡ ΣΤΗ ΧΙΟ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 30/10/2018 - 15:55

Την δική του κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί στο μεταναστευτικό, άσκησε από την Χίο, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., το πρωί της Τρίτης 30/10/18, επισκέφτηκε τον χώρο της π.ΒΙΑΛ, και είδε από κοντά τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο του ΚΥΤ, ενώ αμέσως μετά στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ανέφερε ότι «έχει δει και χειρότερα μέρη…».

«Δεν είναι οι χειρότερες συνθήκες που έχουμε δει σε τέτοιους χώρους, αλλά αυτό δεν σημάνει και κάτι. Πρέπει να λειτουργήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς η διαδικασία ασύλου για να, αποσυμφορηθούν τα νησιά», ανέφερε, τονίζοντας ότι «υπάρχουν ευθύνες και σε τοπικό επίπεδο, όπως τον σχεδιασμό της τοποθεσίας, αλλά η Χίος σε σχέση με άλλες περιοχές αντιμετώπισε περισσότερο δημοκρατικά το ζήτημα».

Ο κ.Θεοχαρόπουλος βρίσκεται στην Χίο και λόγω της προεκλογικής του περιόδου, αναζητώντας στελέχη που θα πλαισιώσουν εθνικά και δημοτικά τα ψηφοδέλτια του κόμματος του.

«Θα έχουμε άποψη για κάθε υποψηφιότητα, αλλά όχι στενό εναγκαλισμό, ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι ο Κώστας Τριαντάφυλλος, έχει αποδείξει ότι μπορεί να λύνει προβλήματα.

horis_shediasmo_i_kyvernisi_sto_metanasteytiko

Σχετικά Άρθρα