Χίος, Τετάρτη 17 Ιουλίου

Χρειάζεται συνεργασία για την τουριστική ανάπτυξη του Κάμπου

Δελτίο Τύπου
Παρ, 10/08/2018 - 15:15

Ο Βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης συναντήθηκε σήμερα με τον κ. Γιάννη Βορριά (Πρόεδρο) και την κα. Φανή Βρούζη (Αντιπρόεδρο) των Φίλων του Κάμπου της Χίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα και η προοπτική του Κάμπου με έμφαση στην αυξημένη φορολογία και στην ανάγκη διατήρησης του χαρακτήρα του οικισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μηταράκης πρότεινε τη δημιουργία Τουριστικού Συνεταιρισμού για την προβολή, την διαχείριση κρατήσεων και την ευρύτερη συνεργασία των καταλυμάτων του Κάμπου.

Επίσης ο κ Μηταράκης πρότεινε την οργάνωση εθελοντικής συγκομιδής εσπεριδοειδών από τον Κάμπο για κοινωνικούς σκοπούς της Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 17/07/2019 - 18:06

Σε γνώριμα λημέρια παραμένει η Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, που απέτυχε να επανεκλεγεί στην ίδια θέση.

Ετσι με το δεύτερο κύμα ανακοινώσεων από την Κυβέρνηση, τοποθέτησης Γενικών Γραμματέων Υπουργείων, η Χρ. Καλογήρου τοποθετήθηκε Γενική Γραμματέας Νησιωτικής πολιτικής.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της η Χριστιάνα Καλογήρου είναι οικονομολόγος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου. Για περισσότερα από 20 χρόνια έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης, ως διευθυντικό στέλεχος και σύμβουλος επιχειρήσεων στους τομείς οργάνωσης, ανάπτυξης και οικονομικής διαχείρισης. Έχει εκπονήσει μελέτες και επιστημονικές εργασίες στον τομέα της οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης. Το 2004 εκλέχθηκε βουλευτής του νομού Λέσβου. Το 2012 τοποθετήθηκε στη θέση της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου. Το 2014 εκλέχθηκε Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.