Χίος, Σάββατο 20 Οκτωβρίου

Χρειάζεται συνεργασία για την τουριστική ανάπτυξη του Κάμπου

Δελτίο Τύπου
Παρ, 10/08/2018 - 15:15

Ο Βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης συναντήθηκε σήμερα με τον κ. Γιάννη Βορριά (Πρόεδρο) και την κα. Φανή Βρούζη (Αντιπρόεδρο) των Φίλων του Κάμπου της Χίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα και η προοπτική του Κάμπου με έμφαση στην αυξημένη φορολογία και στην ανάγκη διατήρησης του χαρακτήρα του οικισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μηταράκης πρότεινε τη δημιουργία Τουριστικού Συνεταιρισμού για την προβολή, την διαχείριση κρατήσεων και την ευρύτερη συνεργασία των καταλυμάτων του Κάμπου.

Επίσης ο κ Μηταράκης πρότεινε την οργάνωση εθελοντικής συγκομιδής εσπεριδοειδών από τον Κάμπο για κοινωνικούς σκοπούς της Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/10/2018 - 18:52

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε σήμερα, ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης.

Τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του οι εργαζόμενες του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι", παρουσία του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου, κ. Κώστα Λίνα και συζήτησαν για τα ζητήματα που τους απασχολούν ενόψει και της ψήφισης του Προϋπολογισμού του 2019, στον οποίο ο κ. Μηταράκης είναι ειδικός εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Μηταράκης επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Χίου και συναντήθηκε με εκπροσώπους της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ Χίου. Ο Πρόεδρος, κ. Ατσίπαπας ενημέρωσε τον κ. Μηταράκη για τα ζητήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους, ενώ ο κ. Μηταράκης παρουσίασε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για το ασφαλιστικό και το σχέδιο για την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου.