Η... ανάπτυξη συνεχίζεται. Στην "τύφλα" Αμάδες - Βίκι- Καμπιά

Σάβ, 10/02/2024 - 12:05

Η ανάπτυξη στην Βόρεια Χίο συνεχίζεται με την Κυβέρνηση ως γνωστόν να κάνει το κορόϊδο και τον ΔΕΔΔΗΕ να "πληρώνει την νύφη" της έλλειψης κονδυλίων ή της ασχετοσύνης που ακόμα και για μιά βλάβη, μας έχουν... συνδέσει στην κυριολεξία με το κέντρο.

Έτσι σήμερα εντελώς απροειδοποίητα, έκοψαν την ηλεκτροδότηση στις Αμάδες, το Βίκι και τα Καμπιά και οι κάτοικοι με... μέσον έμαθαν μέσω Αθηνών ότι η ρευματοδότηση μπορεί να αποκτασταθεί το μεσημέρι!!!

Στο μεταξύ στα χωριά αυτά τέσσερις τουλάχιστον επαγγελματίες εστίασης, που με θυσίες κρατούν τα μαγαζιά τους ανοικτά και τον χειμώνα, ειδοποιούν την πελατεία τους να μην προσέλθει και καταστρέφονται ή σωστότερα τους καταστρέφουν οικονομικά.

"Έχουμε ρεύμα μέρα παρά μέρα" μας έλεγαν σήμερα επαγγελματίες, που την Δευτέρα το πρωϊ θα καταγγείλουν τα χάλια αυτά και ραδιοφωνικά, ενώ χαρακτηριστική για την κατάσταση είναι προχθεσινή ανάρτηση του πάντα ανήσυχου Καρδαμυλίτη καπετάνιου Αλέκου Καραζούζου που σημείωσε τα εξής: 

"Μια αστραπή και μία βροντή ξεφτέλισε για άλλη μια φορά το γιαλατζί κράτος που λέγεται Ελλάδα. Δυστυχώς η ΔΕΗ στην Χίο είναι μόνο για παρελάσεις."

Σχετικά Άρθρα