Χίος, Παρασκευή 10 Ιουλίου

Η Ανάσταση του Χριστού μας γεφυρώνει κάθε χάσμα

Τρί, 21/04/2020 - 15:04

Με αυτό το λιτό κείμενο αντδρά ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Χίου, πατ. Γ. Κωνσταντίνου στα γεγονότα των τελευταίων ημερών που ταλάνισαν τον χώρο της Εκκλησίας.

 "Χριστός Ανέστη!

"Η Ανάσταση του Χριστού μας γεφυρώνει κάθε χάσμα. Η απόσταση μεταξύ Μητροπολίτη Μάρκου και πατρός Χριστοφόρου είναι ένα τηλεφώνημα δρόμος. Είμαστε λειτουργοί Εκείνου, ο Οποίος είναι η Σταυρωμένη Αγάπη και η Αναστημένη Συγχώρηση. Ας συγχωρήσουμε τα πάντα χάριν της Αναστάσεως του Χριστού και όλοι μαζί με χαρά να ανταλλάξουμε τον αναστάσιμο χαιρετισμό, Χριστός Ανέστη, Αληθώς Ανέστη".

Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου, πρόεδρος Συνδέσμου Κληρικών Χίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 10/07/2020 - 16:09

"Πρωτοφανής και απαράδεκτη η απαγόρευση δια νόμου του δικαιώματος των εργαζομένων να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους και απαράδεκτα τα μέτρα των κυβερνήσεων που καταστρατηγούν κάθε δικαίωμα του απλού εργαζόμενου να διεκδικεί καλύτερες συνθήκες εργασίας".

Τα παραπάνω σχολιάζει το Εργατικό Κέντρο σε ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά την ψήφιση του νόμου για τις διαδηλώσεις και σημειώνει επίσης:

"Οι αυξημένες αρμοδιότητες της αστυνομίας κάθε άλλο παρά δημοκρατία θυμίζουν. Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται απέναντι σε οποιονδήποτε καταπατά τα συνταγματικά τους δικαιώματα. Να γνωρίζουν οι κυβερνήσεις ότι η φωνή του απλού εργαζόμενου είναι δυνατότερη από οποιονδήποτε νόμο.

Ο αγώνας συνεχίζεται με οποιοδήποτε κόστος".