Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

"Ησυχία, τάξη και ασφάλεια". Αρχίζει η δουλειά στον Δήμο Χίου

Τετ, 13/11/2019 - 20:20

Μετά την... θύελλα, η ηρεμία αφού το κατάλαβαν όλοι ότι πρέπι να βάλουν νερό στο κρασί τους και να διοικηθεί ο Δήμος.

Έτσι στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε συναινετικό κλίμα επελέγησαν οι Διοικήσεις των Νομικών προσώπων, που θα έχουν επικεφαλής τους: Γιάννη Μανάρα, Νομικό πρόσωπο Δήμου, Κυριάκο Ζωάνο Λιμενικό ταμείο, ΔΗΚΕΧ Κώστα Μισόβουλο, ΔΕΥΑΧ Βασίλη Μυριαγκό, Μονομετοχική Δήμου Χίου Κώστα Ανδρεάδη, Ομήρειο Δημήτρη Μάντικα.

Πλήρες ρεπορτάζ από την Βαγγελιώ Αμέντα, που παρακολούθησε τη συνεδρίαση σε λίγο.

 

Σχετικά Άρθρα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ KONRAD-ADENAUER-STIFTUNG ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΔΕ
Σάβ, 14/12/2019 - 12:03

«Τα επιμορφωμένα στελέχη είναι και καλά στελέχη», ανέφεραν οι διοργανωτές της Ακαδημίας Στελεχών της ΝΔ που πραγματοποιεί, σε συνεργασία με την ΝΟΔΕ, ημερίδα στην Χίο.

«Κύριος στόχος αυτής της επιμόρφωσης είναι να δώσουμε στα στελέχη μας ορθό πολιτικό λόγο και ικανότητα να διαχειριστούν τα τοπικά ζητήματα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου Πρόδρομος Μανωλάκης.

Η  επιμορφωτική ακαδημία οργανώνεται από το ίδρυμα Konrad-Adenauer-Stiftung ενώ μετά την Χίο θα πραγματοποιηθεί και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Παράλληλα με την επιμόρφωση των στελεχών θα υπάρξει και συζήτηση για τοπικά προβλήματα από τα οποία δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά  στο μεταναστευτικό-προσφυγικό με τα στελέχη της ΝΔ να τονίζουν ότι από τον Γενάρχη που θα ξεκινήσει η κατανομή μεταναστών και προσφύγων σε όλη την χώρα, τα νησιά, που έχουν επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος, θα μπορέσουν να δουν τα μέτρα αντιμετώπισης που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.