Και... συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την στελέχωση του ΕΚΑΒ

Την Πέμπτη στις 11.30 π.μ. έξω από το Νοσοκομείο
Τρί, 23/08/2022 - 06:55

Μέχρι η Κυβέρνηση να λύσει το... Μεσανατολικό πρόβλημα των προσλήψεων στο ΕΚΑΒ Χίου, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ αντιδρά με κινητοποίηση την Πέμπτη στις 11.30 π.μ. έξω από το Νοσοκομείο.

Στο σχετικό κάλεσμα τονίζονται:

"Πόσοι ακόμα θα θυσιαστούν στο βωμό της εγκληματικά ανάλγητης πολιτικής του "κόστους- οφέλους ", της εμπορευματοποίησης της υγείας; Αυτής της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ, πριν του ΣΥΡΙΖΑ με όλους όσους την αποδέχονται και την υλοποιούν;

Μια πολιτική που έχει οδηγήσει στην άκρως επικίνδυνη και αρκετές φορές θανατηφόρα αποψίλωση και υποβάθμιση του δημοσίου συστήματος Υγείας και στο νησί μας. Τελευταίο θύμα αυτής της πολιτικής ο εν ενεργεία πυροσβέστης που ξεψύχησε περιμένοντας το μοναδικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που εκείνη την ώρα ήταν σε άλλο περιστατικό…!

Δεν πάει άλλο όλοι οι εργαζόμενοι, όλοι οι κάτοικοι στις πόλεις και τα χωριά του ακριτικού μας νησιού πρέπει να αντιδράσουμε χθες, πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

 Το ΝΤ ΧΙΟΥ της ΑΔΕΔΥ καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία της δύναμής του και όλους τους εργαζόμενους σε άμεση κινητοποίηση για την πλήρη στελέχωση του ΕΚΑΒ με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, τουλάχιστον 11 ατόμων καθώς και αναβάθμιση του στόλου του.

Όλοι την Πέμπτη 25/8 στις 11:30 στη διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Χίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 6.30 μ.μ. συμμετέχουμε στη σύσκεψη με άλλους φορείς στο Εργατικό Κέντρο Χίου".

Σχετικά Άρθρα