Καταγγέλλεται αποκλεισμός του Εμπορικού Συλλόγου από τη σύσκεψη με τον Υπ. Οικονομικών

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 06/04/2021 - 14:23

Απαράδεκτο και εσκεμμένο θεωρεί η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Χίου τον αποκλεισμό της από την τηλεδιάσκεψη που έγινε την Παρασκευή 2 Απριλίου από το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με θέμα: «Η τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και οι προοπτικές της σε περιφερειακό επίπεδο».

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και παραγωγικοί φορείς (Εμπορικοί Σύλλογοι Σάμου, Μυτιλήνης, Λήμνου και Ικαρίας, Σωματεία εστίασης κτλ) του κάθε νομού του Βορείου Αιγαίου.

Παρόλα αυτά, ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου ουδέποτε έλαβε πρόσκληση για τη συμμετοχή του στην τηλεδιάσκεψη από το Υπουργείο Οικονομικών αλλά κυρίως ουδέποτε ενημερώθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην οποία ανήκει η Χίος.

Θεωρούμε απαράδεκτο και εσκεμμένο τον αποκλεισμό του Εμπορικού Συλλόγου Χίου που εκπροσωπεί τον εμπορικό κόσμο του νησιού.

Ας υποθέσουμε ότι ήταν παράλειψη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου…

Θέτουμε το ερώτημα λοιπόν: Οι εκλεγμένοι της τοπικής Αυτοδιοίκησης, το Επιμελητήρίου Χίου αλλά και ο Χιώτης βουλευτής δεν αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο ήταν παρόντες εκπρόσωποι όλων των Εμπορικών Συλλόγων των νησιών εκτός της Χίου;

Δυστυχώς το αποτέλεσμα της “παράλειψης” αυτής είναι η φίμωση των Χιωτών επαγγελματιών του λιανεμπορίου καθώς δεν ειπώθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από εκπρόσωπο του ίδιου του κλάδου»…

 

giati_apokleistike_o_emporikos_syllogos_apo_tilediaskepsi_me_staikoyra

Σχετικά Άρθρα