
Για θεατρινισμό καταγγέλλει την Κυβέρνηση στο θέμα του ΕΚΑΒ στη Χίο, το ΚΚΕ με την παρακάτω ανακοίνωση της Τ.Ε. Χίου:
«Καμία εμπιστοσύνη στους θεατρινισμούς Δημάρχου και κυβέρνησης.
Η κοροϊδία στο Χιώτικο λαό δεν θα περάσει. Οι Χιώτες και οι Χιώτισσες να μη δείξουν καμία εμπιστοσύνη σε όσους δημιουργούν διαχρονικά και συνειδητά με την πολιτική τους την επικίνδυνη κατάσταση στο ΕΚΑΒ.
Οι υπουργοί της ΝΔ παίζουν κρυφτό τάχα αντιπολιτευόμενοι ο ένας τον άλλο για την στελέχωση του ΕΚΑΒ, που μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα του κεφαλαίου δημιούργησαν. Αυτό εκφράζουν οι δηλώσεις Κάρμαντζη σε συνέχεια του πινγκ - πονγκ μεταξύ Πλεύρη και Μηταράκη.
Το κράτος τους είναι απόλυτα ικανό μαζί στο θέατρο το χαράτσωμα και τη φτωχοποίηση του λαού με μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα και παντελώς ανίκανο να δώσει απαντήσεις στις πιο στοιχειώδεις λαϊκές ανάγκες.
Το ΚΚΕ στηρίζει την κινητοποίηση των φορέων την Πέμπτη στο Νοσοκομείο στις 11:00 για να δοθεί τώρα ουσιαστική λύση στη στελέχωση του ΕΚΑΒ με βάση τις πραγματικές ανάγκες των χιλιάδων κατοίκων.
Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, ο λαός έχει τη δύναμη».






































