
Αντίθετος με την εκθείαση του επενεκλεγέντος δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμεμ Ιμάμγλου δήλωσε ο Κώστας Μαρδάς, διαπιστώνοντας τις θριαμβολογίες Ελλήνων αναλυτών από την ήττα του ερντογανικού υποψηφίου Μουράτ Κουρούμ.
Μιλώντας στην εκπομπή του BLUE SKY «Ραντεβού με την Επικαιρότητα», που παρουσιάζει ο Βαγγέλης Γιακουμής (1/4), είπε ότι δεν συμφωνεί με τους πανηγυρισμούς στην Ελλάδα για τον νικητή, επισημαίνοντας πως «δεν χρειάζεται αγιογράφηση».
Και ανέφερε ότι, ναι μεν πήρε μέτρα υπέρ των φτωχών που δημιουργήθηκαν από την πολιτική Ερντογάν, αλλά και ο ίδιος έχει θέματα διαπλοκής, καθώς δεν δήλωσε στο Πόθεν Έσχες του τρεις βίλες αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ με τη δικαιολογία ότι δεν ανήκουν προσωπικά στον ίδιο, αλλά στην οικογενειακή εταιρεία. Επιπλέον, η γυναίκα του κατηγορείται για αποδοχή ενός πανάκριβου αυτοκινήτου από την ομάδα των πέντε μεγάλων κατασκευαστών. Επίσης, ελέγχεται από την Αρχή Δημοσίων 'Εργων για απευθείας αναθέσεις.
Ισχυρίστηκε ότι αν εκλεγεί μελλοντικά Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι εξίσου επικίνδυνος για τα εθνικά μας δίκαια στο Αιγαίο, με δεδομένο ότι το κόμμα των κεμαλιστών όπου ανήκει ζήτησαν πρώτοι από τον Ερντογάν να προχωρήσει σε στρατιωτική επιχείρηση κατά των ελληνικών νησιών για να τα… αποστρατιωτικοποιήσουν και οι κεμαλιστές ήταν οι εμπνευστές του χάρτη της Γαλάζιας Πατρίδας που διχοτομεί το Αιγαίο, ενσωματώνοντας τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου!
Αποκάλυψε πως έχει σπουδάσει σε παράνομο Πανεπιστήμιο στην κατεχόμενη Κυρήνεια και έχει αναγείρει ανδριάντα στον Ντεκτάς.
«Δεν θαμπώνομαι από κανέναν κύριο Ιμάμογλου, επειδή χαμογελά, είναι άνετος και χορεύει Ποντιακά…», κατέληξε ο Κώστας Μαρδάς.
Η πλήρης ανάλυση στο χρόνο 1.00 έως 1.14: https://www.youtube.com/watch?v=FZD2KoKJk-s