Κώστας Μαρδάς: Η Αμερική ξανάρχεται!

Δείτε το Βίντεο
Σάβ, 18/09/2021 - 08:01
Κώστας Μαρδάς: Η Αμερική ξανάρχεται!

«Η Αμερική, για να πάρει τη ρεβάνς από την ταπείνωσή της στο Αφγανιστάν, έδειξε πάλι τα δόντια της, ανακοινώνοντας το… τριαξονικό ΝΑΤΟ με Αυστραλία και Μεγάλη Βρετανία, που έχει τώρα στόχο την Κίνα, θέλοντας να παρασύρει τη Δύση σε έναν νέο εμπορικό, αλλά και θερμό πόλεμο εναντίον μιας χώρας με την οποία έχουμε οικονομικό όφελος μέσω της COSCO στον Πειραιά», εκτίμησε ο Κώστας Μαρδάς, καλεσμένος την Πέμπτη το βράδυ (16/9/21) ως αναλυτής στο Εκρηκτικό Δελτίο του αθηναϊκού καναλιού ART.

«Και ποτέ δεν πίστεψα πως η Αμερική δεν θα ξαναχτυπήσει σε άλλο μέρος του κόσμου, παραβιάζοντας τις δυτικές αξίες»… συμπλήρωσε. 

Ο χιώτης δημοσιογράφος τόνισε ότι «πάλι η Αμερική της Ελευθερίας και των… Μακ Ντόναλντς , λειτουργεί με τη λογική των βομβαρδισμών που παράγουν πρόσφυγες, οπλίζοντας τον Ερντογάν, ο οποίος με αυτό το υπερόπλο απειλεί με ασύμμετρες επιθέσεις την πατρίδα μου τη Χίο και τα άλλα νησιά».

«Η μετα-χρεοκοπημένη Ελλάδα δεν μπορεί να φιλοξενήσει άλλους… Ας τους πάρουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, αντί να αρκούνται σε μόνο... 20.000 που έχουν πάρει μέχρι τώρα», κατέληξε.

 

Αναλυτικά ο σχολιασμός του στο χρόνο από 30.00 έως 42.00 στο επισυναπτόμενο βίντεο.

 

ekriktiko_deltio_16921_hd

Σχετικά Άρθρα