Κώστας Μαρδάς: Η πολιτική σας πνίγει παιδιά κ. Ερντογάν

Κυρ, 25/09/2022 - 18:39

 

«Tα παιδιά στη φωτογραφία που δείξατε από το βήμα του ΟΗΕ, τα πνίξατε εσείς κύριε Ερντογάν με την πολιτική διακίνησης για να αποσταθεροποιήσατε τα σύνορά μας στο Αιγαίο ! Εσείς  ειδοποιήσατε να κατέβουν από τα οικογενειακά διαμερίσματά τους που τους διαθέτετε στις φτωχογειτονιές της Σμύρνης… Εσείς τα βάλατε ,μαζί με τους κατατρεγμένους γονείς τους, στο λεωφορείο που νοικιάζουν οι διακινητές ... Εσείς τους οδηγήσατε μέχρι τα παράλια του Τσεσμέ… Εσείς τους σπρώξατε στη λαστιχένια βάρκα ... Εσείς οπλίσατε με μια ξιφολόγχη το τρεμάμενο χέρι ενός νεαρού άσχετου με πλοήγηση και του είπατε να την μπήξει στη βάρκα για να προκληθεί ναυάγιο, ώστε το ελληνικό λιμενικό να υποχρεωθεί να κάνει διάσωση…».

Με αυτά τα λόγια ο Κώστας Μαρδάς καυτηρίασε την προπαγάνδα του Τούρκου Προέδρου, ότι η Ελλάδα πνίγει παιδιά μεταναστών – προσφύγων. Τα είπε στο δελτίο ειδήσεων με τη Λίνα Κλείτου στο κανάλι BLUE SKY. (22/9 ), αναφερόμενος  στον τρόπο που πρέπει οι Έλληνες αξιωματούχοι να αποκαλύπτουν την δράση της Τουρκίας και να μην αφήνουν να κυριαρχεί στο διεθνή φόρα η συκοφαντία εναντίον των λιμενικών μας .

Ο Χιώτης δημοσιογράφος επεσήμανε την ευθύνη των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που, εδώ και χρόνια, χαϊδεύουν την Τουρκία , δημιουργώντας ένα γεωπολιτικό τέρας, εισπράττοντας τώρα τα επίχειρα ….

Όλη η ανάλυση του-  που συνδέει το μεταναστευτικό «πόλεμο» με την πόλεμο στην Ουκρανία και την προοπτική ενός πυρηνικού πολέμου -  στο βίντεο που ακολουθεί από το χρόνο 4.30:

 

https://blueskytv.gr/2022/09/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%af%ce%bf-%ce%b5...

Σχετικά Άρθρα