Κώστας Μαρδάς: Ο Ερντογάν ηττήθηκε από το …κρεμμύδι

Τρί, 02/04/2024 - 11:00

«Ο Ερντογάν υπέστη μια μεγάλη ήττα !... Αλλά αυτή η ήττα είναι μέσα στον απόηχο της μεγάλης νίκης του τον περασμένο Μάιο… Και πιστεύω πως αν γινόταν τώρα προεδρικές, πάλι θα κέρδιζε το 52 %», είπε ο Κώστας Μαρδάς, μιλώντας για τις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία τη Δευτέρα στο δελτίο ειδήσεων του BLUE SKY με τη Λίνα Κλείτου.

Υποστήριξε ότι ο Ερντογάν ηττήθηκε από τη φτώχεια, την οποία φτώχεια πρόσεξε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.

Ο Κώστας Μαρδάς ανέφερε ότι μπήκε στην προσωπική σελίδα του Ιμάμογλου και διάβασε τα έργα κοινωνικής πολιτικής που προβάλει, με πρώτο την λειτουργία σε κάθε λαϊκή γειτονιά φτηνών εστιατορίων που προσφέρουν τέσσερα γεύματα την ημέρα με μόλις 40 λίρες, δηλαδή 1,5 ευρώ.

Επίσης, ο δήμος προσέφερε δωρεάν γάλα σε 250.000 παιδιά ευάλωτων οικογενειών, αγοράζοντας από παραγωγούς 24 εκατομμύρια λίτρα γάλακτος.

Προβάλει ακόμη την ίδρυση φοιτητικών εστιών και ξεχωριστούς κοιτώνες για φοιτήτριες.

«Με καθυστέρηση 10 μηνών, το κρεμμύδι του Κιλιντζάρογλου κέρδισε το Αναντολού και το ΚΑΑΝ», κατέληξε ο Χιώτης δημοσιογράφος - αναλυτής, επισημαίνοντας ότι δεν θεωρεί πως ο Ερντογάν, ως αντιπερισπασμό, θα επιδιώξει κάποια κρίση στο Αιγαίο.

Εκτίμησε ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα επιδιώξει να φθείρει τον Ιμάμογλου με έρευνες για διαπλοκή.

Αναλυτικά ο σχολιασμός του στο χρόνο 39.00 έως 50.00 του βίντεο που ακολουθεί: https://www.youtube.com/watch?v=aN80KQDvBxw

Σχετικά Άρθρα