Κυνηγοί κατά Σύριζα

Στα γραφεία τους στη Χίο αφίσες της Ομοσπονδίας Κυνηγών
Παρ, 02/01/2015 - 22:10

Στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου «Άρτεμις» αναρτήθηκε πριν από μερικές ημέρες, η αφίσα που βλέπετε στη φωτογραφία, για να ενημερώσει τα μέλη του σωματείου και τους διερχόμενους ότι με εκλογή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. «ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ» και όχι μόνο!

Η αφίσα επισημαίνει (η αντιγραφή είναι ακριβής): «Ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί το κυνήγι της πρώτες 100 μέρες διακυβέρνησης του.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ:

1.       Μεγάλη μείωση της κυνηγετικής περιόδου έναρξης και λήξης.

2.       Πολλαπλασιασμός των απαγορευμένων περιοχών.

3.       Κατάργηση των κυνηγετικών οργανώσεων χαρακτηρίζοντας μας ως “ΛΟΜΠΙ”.

4.       Κατάργηση της θηροφηλακής των κυνηγετικών οργανώσεων.

5.       Σκληρή αντιμετώπιση σε θέματα ευζωίας των ζώων μόνο στους κυνηγούς.»

Η αφίσα επισημαίνει – αφού ψέγει το κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. γιατί δεσμεύεται τουλάχιστον προεκλογικά για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση των θεμάτων σχετικά με την ευζωία των ζώων – ότι οι κυνηγετικές οργανώσεις είναι υποχρεωμένες να ενημερώσουν τα μέλη τους και τονίζει «Η απόφαση της ψήφου είναι καθαρά δική σας».

 Οπως μας ενημέρωσε ο Γιάννης Μεννής Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου, αυτή είναι η αφίσα της Ομοσπονδίας και την βάλαμε κατ' αρχήν στα γραφεία μας, ενώ υπάρχει κατεύθυνση να την κολλήσουμε σε όλη τη Χίο. Εμείς όμως θεωρήσαμε σκόπιμο να 'ρθούμε σε επαφή κατ' αρχήν με τους υποψήφιους Βουλευτές του Σύριζα στη Χίο, όποτε οριστούν. Γεγονός είναι ότι αυτές είναι κεντρικά οι θέσεις του Σύριζα, εμείς θα τους καλέσουμε να το ξανασκεφτούν, αν επιμένουν και εμείς οι κυνηγοί, ανεξάρτητα από την πολιτική θέση του καθενός, θα πράξουμε αναλόγως...

 

Σχετικά Άρθρα