Λιποθυμία Δημοτικού Συμβούλου, το ασθενοφόρο στο... Θολοποτάμι!!!

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 08/06/2023 - 06:12

Αδιαθεσία αισθάνθηκε χθες στις 11.00 μ.μ. στην διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της ΛΑΣ Μάρκος Σκούφαλος.

Η συνεδρίαση αφορούσε το πρόβλημα της λειψυδρίας και την ώρα που μιλούσε ο Μάρκος Σκούφαλος, ξαφνικά είπε «δεν αισθάνομαι καλά» χάνοντας τις αισθήσεις του.

Τις πρώτες βοήθειες έδωσε ο παριστάμενος γιατρός Γιάννης Μαλαφής και ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, που δεν ήταν διαθέσιμο, επειδή το ένα και μοναδικό της βάρδιας βρισκόταν σε άλλο περιστατικό στο Πυργί και εν συνεχεία στο Θολοποτάμι.

Με δεδομένη αυτή την απαράδεκτη κατάσταση Δημοτικοί Σύμβουλοι κατέβασαν τον συνάδελφο τους πάνω σε μια καρέκλα, τον έβαλαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον μετάφεραν στο Σκυλίτσειο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά την υποβολή εξετάσεων εξήλθε από το Νοσοκομείο.

Σχετική για το περιστατικό είναι η παρακάτω ανακοίνωση της Ν.Ε. Χίου του ΠΑΣΟΚ.

«Όλες αυτές τις τελευταίες μέρες ο κύριος Μηταράκης και όλο το πολιτικό προσωπικό των παρατρεχάμενών του επιδίδονται σε παραπλανητικές και ψευδείς τοποθετήσεις σχετικά με το ζήτημα της υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ στη Χίο παρουσιάζοντας το άσπρο μαύρο λες και απευθύνονται σε ιθαγενείς. Δυστυχώς όμως γι αυτούς η ίδια η πραγματικότητα έρχεται να επιβεβαιώσει την αναξιοπιστία των όσων υποστηρίζουν χωρίς περίσκεψη και χωρίς ντροπή:

Πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι χθες βράδυ για άλλη μια φορά αποτυπώθηκε το πρόβλημα σε όλο του το μεγαλείο καθώς ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κύριος Μάρκος Σκούφαλος, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, αισθάνθηκε αδιαθεσία και το μοναδικό ασθενοφόρο ήταν στο Πυργί για άλλον ασθενή και… θα περνούσε κι από Θολοποτάμι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Περιστατικά όπως το παραπάνω καταδεικνύουν με τον πλέον θλιβερό τρόπο το μέγεθος του ζητήματος. Περιστατικά όπως αυτό πριν από λίγες ημέρες στην Κω καταδεικνύουν περίτρανα ότι το πρόβλημα είναι γενικευμένο ειδικά όσον αφορά τη νησιωτική χώρα που η κυβέρνηση των αρίστων έχει εγκαταλείψει στο έλεος της οπισθοδρόμησης αποψιλώνοντας τις δομές υγείας.

Ύψιστη προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ είναι η ανασυγκρότηση του Ε.Σ.Υ. και δεσμευόμαστε ότι προς αυτή την κατεύθυνση στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο, εντατικά, θα συμβάλλουμε ώστε να πραγματοποιηθούν όλα όσα έχει δικαίωμα να απολαμβάνει κάθε συντοπίτης μας.

Περαστικά στον κύριο Μάρκο Σκούφαλο, γρήγορα και πάλι στις επάλξεις».

 

lipothymia_markoy_skoyfaloy_se_dimotiko_symvoylio_hioy

Σχετικά Άρθρα