Χίος, Δευτέρα 17 Ιουνίου

Μανώλης Στάθης: «Δεν είμαστε καπελωμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Τρί, 12/02/2019 - 14:52

Κάλεσμα συσπείρωσης σε κάθε πολίτη που δεν εκφράζεται από τα δημοτικά σχήματα που μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δημαρχιακό θώκο, απεύθυνε ο επικεφαλής του «Δικτύου Πολιτών» και καθηγητής Μανώλης Στάθης.

«Είμαστε μια δημοτική παράταξη που δεν αρκείται στα πολλά λόγια, αλλά θέλει δράσεις», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν είναι μια παράταξη κομματική.

«Έχουμε πολιτική και ιδεολογική συσπείρωση αλλά δεν είμαστε «καπελωμένοι» από τον ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχει αλλά δεν αποτελεί την ταυτότητα μας», ξεκαθάρισε ο Μανώλης Στάθης.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 17/06/2019 - 19:19
παραβιάσεις στο Αιγαίο

Την ώρα που η ελληνική αντιπροσωπεία μετέβη στην Τουρκία, προκειμένου να συνεχίσει τις συζητήσεις τεχνικού επιπέδου για τον προσδιορισμό δραστηριοτήτων και ενεργειών υλοποίησης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν πέντε παραβάσεις και 41 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Οι παραβιάσεις έγινα σήμερα στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο με τα ελληνικά μαχητικά να τα αναγνωρίζουν και να τα αναχαιτίζουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δύο από τα τουρκικά αεροσκάφη,σε σύνολο έξι F-16, τα οποία πετούσαν σε τρεις σχηματισμούς ήταν οπλισμένα, ενώ τα συνόδευαν και δυο κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN-235

Δεν υπήρξε καμία εμπλοκή.

 naftemporiki.gr