Μαρία Σπυράκη: Στις Ευρωεκλογές δίνουμε σαφές πολιτικό μήνυμα

Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 18/04/2019 - 20:25

Στην Ευρωβουλή παίρνεται το 80% των αποφάσεων που μας αφορά. Από την Ευρώπη περνούν τα κονδύλια που δίνουν ανάσες έργων στην πατρίδα μας και στα νησιά μας.

Αλλά και στην Ευρώπη παίρνονται οι κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις για το μέλλον όλων μας.

Συνεπώς έχει εξαιρετική σημασία η συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία, η οποία όμως παράλληλα είναι και η πρώτη εκλογική ευκαιρία να πάρει η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την απάντηση που πρέπει για την καταστροφική της πολιτική.

Αυτές τις απαντήσεις δίνει μεταξύ άλλων η Ευρωβουλευτής παλαιά δημοσιογράφος και… πάντα δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη, μέχρι πρότινος και εκπρόσωπος του κόμματος της Ν.Δ. στον Γιάννη Τζούμα, την Παρασκευή στις 8.20 μ.μ. και στις 12.20 μετά τα μεσάνυχτα, στην πρώτη στην ουσία συνέντευξη με την οποία εγκαινιάζεται η προεκλογική περίοδος στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.

Η Μαρία Σπυράκη επισκέφθηκε σήμερα το νησί μας, κάτι που σημειωτέων γίνεται 5η φορά από την ανάδειξη στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ως γνωστόν εργάστηκε από το 1992 στον Σκάϊ, στο Alter, στο Star, στο Mega καθώς και στις εφημερίδες «Ημερησία του Σαββάτου», «Εξουσία», «Αγγελιοφόρος» και «Επενδυτής.

Τον Μάρτιο του 2014, η Μαρία Σπυράκη παραιτήθηκε από την ενεργό δημοσιογραφία, για να συμμετέχει στο Ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

 Στις Εκλογές της 25ης Μαΐου 2014, εξελέγη Ευρωβουλευτής και μάλιστα πρώτη σε σταυρούς προτίμησης (241.005)

 

Σχετικά Άρθρα