Χίος, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

Μαθητική πορεία για τα ΕΠΑΛ. Βραχυκύκλωσε ξανά το κέντρο της Πόλης

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 02/10/2017 - 15:03

Παρά τις εκκλήσεις να αποφύγουν οι πολίτες την κάθοδο στην Πόλη με Ι.Χ. αυτό δεν κατέστη δυνατόν με αποτέλεσμα εξαιτίας της μαθητικής πορείας να μην κινείται τίποτα στο κέντρο από τις 9.00 έως τις 11.00 π.μ.
Οι μαθητές με συνθήματα και πανό σταμάτησαν την κυκλοφορία σε πολλά σημεία μεταξύ των οποίων έξω από τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οδό Δημοκρατίας.
Κατάληξαν στο γραφείο του Βουλευτή του Σύριζα Ανδρέα Μιχαηλίδη με άιτημα την επαναλειτουργία όλων των τμημάτων στα ΕΠΑΛ.
 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 12/11/2019 - 19:29

Είναι τεράστια καταλαμβάνοντας 1,5 στρέμμα. Είναι ορατή από πολύ μακριά και από όλες της πλευρές αν και ο Δήμαρχος Γιώργης Δανιήλ ξεκαθαρίζει, ότι τον ενδιαφέρει κυρίως να την βλέπει η… Αθήνα, εκείνη ντε που επιμένει ότι οι Οινούσσες πρέπει να έχουν ΦΠΑ 24% και να στελεχώνονται με Καθηγητές τον... Νοέμβριο.

Αναφερόμαστε στην μεγάλη πέτρινη σημαία των Οινουσσών, την οποία και θα παρουσιάσουμε αύριο σε σχετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Μερικές λεπτομέρειες που έχουν σημασία. Η πρωτοβουλία ήταν συλλογική και αυθόρμητη. Συμμετείχαν δεκάδες, κυρίως νέοι καθώς ο λόφος δεν είναι προσβάσιμος, παρά μόνο με οχήματα 4χ4. Χρειάστηκε να κουβαληθούν χιλιάδες πέτρες, να τσιμεντωθούν, για να κρατηθούν από την βροχή και να βαφτούν.