Χίος, Σάββατο 8 Αυγούστου

Μαθητική πορεία για τα ΕΠΑΛ. Βραχυκύκλωσε ξανά το κέντρο της Πόλης

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 02/10/2017 - 15:03

Παρά τις εκκλήσεις να αποφύγουν οι πολίτες την κάθοδο στην Πόλη με Ι.Χ. αυτό δεν κατέστη δυνατόν με αποτέλεσμα εξαιτίας της μαθητικής πορείας να μην κινείται τίποτα στο κέντρο από τις 9.00 έως τις 11.00 π.μ.
Οι μαθητές με συνθήματα και πανό σταμάτησαν την κυκλοφορία σε πολλά σημεία μεταξύ των οποίων έξω από τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οδό Δημοκρατίας.
Κατάληξαν στο γραφείο του Βουλευτή του Σύριζα Ανδρέα Μιχαηλίδη με άιτημα την επαναλειτουργία όλων των τμημάτων στα ΕΠΑΛ.
 

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση του Συνδυασμού Σύμπραξη Δημιουργίας
Παρ, 07/08/2020 - 18:21

Όταν ένα ανιδιοτελές και αυθόρμητο κάλεσμα  προς άξιους  και εργατικούς δημοτικούς συμβούλους για κοινή δράση και δημιουργικό έργο, μια ενωτική προσπάθεια ώστε κάθε μέρα, οι Χιώτισσες και οι Χιώτες  να βλέπουν κάτι νέο, όμορφο και λειτουργικό που θα αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς τους, ορίζεται αποστασία, αυτό λέγεται ξεκάθαρη προσπάθεια για διχόνοια του λαού εις βάρος του λαού.

 

Ο Δήμαρχος  Σταμάτης Κάρμαντζης και η δημοτική αρχή- συνεχίζουν αποφασιστικά και δυναμικά   για το κοινό συμφέρον  και για ένα εντελώς διαφορετικό αύριο της Χίου μας  και των πολιτών. Βλέπουν μόνο μπροστά ενωτικά και παραγωγικά, γιατί εν τέλει μόνο αυτό ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας.