Χίος, Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΟ στο Δήμαρχο

Παρ, 06/12/2019 - 15:40

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης  συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Χίου με τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ κ. Σταύρο Τριτσώνη  και  κ.  Δημήτρη Κολυβά, τους οποίους συνόδευσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου κ. Κώστας Νικολαΐδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Στρατής Φεργαδιώτης μαζί με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χίου κ. Παντελή Ρούλη και από τον κ. Γιώργο Κουκούλα από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΟ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αρτιότερη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων καθώς και ζητήματα εκπαίδευσης και υποδομών. Ο Δήμαρχος Χίου επεσήμανε ότι ο αθλητισμός αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα παιδείας και ως εκ τούτου θα υποστηριχθούν προσπάθειες ανάδειξης και αναβάθμισής του σε τοπικό επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο μείζονα θέση κατέχει και η διαιτησία, με ζητούμενο δικαιότερους αγώνες από καταρτισμένους διαιτητές.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 21/01/2020 - 19:01

Αύριο όλη η Χίος θα μαζευτεί στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.

Αύριο δεν θα εργαστεί κανείς, δεν θα ανοίξει κανένα μαγαζί, δεν θα κινηθεί τίποτα.

Αύριο θα στείλουμε φωνή διαμαρτυρίας στο κέντρο ότι τα νησιά μας δεν αντέχουν άλλο.

Ότι απαιτούν, όχι βέβαια δια μαγείας να λυθεί ένα διεθνές πρόβλημα, αλλά να καταλάβουν ΟΛΟΙ και η Κυβέρνηση και η Ελλάδα και η Ευρώπη ότι δεν μπορεί να γίνει… Αιγαιακό.

Τα νησιά πρέπει αμέσως να ξαλαφρώσουν, τα νησιά δεν μπορούν να φορτωθούν άλλο βάρος.

Άλλο μέσο από την ειρηνική διαμαρτυρία μας και την φωνή μας δεν έχουμε.

Αυτό θα χρησιμοποιήσουμε αύριο.

Αύριο όλα θα παγώσουν, αύριο θα σταματήσουν τα πάντα, εκτός απ’ αυτούς που πρέπει να αναδείξουν αυτή την διαμαρτυρία μας.

Έτσι αύριο όλο το επιτελείο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ θα είναι επί ποδός, με σκοπό με όλα μας τα Μέσα να μεταδώσουμε απευθείας από την Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα την σχετική Παγχιακή διαμαρτυρία, δίνοντας την εικόνα αυτή σε όλο τον κόσμο και συνεργαζόμενοι με τα ΜΜΕ της Αθήνας, που θα έχουν έτσι απευθείας γνώση των γεγονότων, να κάνουμε κοινωνούς του προβλήματος μας όλους τους συνέλληνες.