Μετά την Κυριακή θα ξαναπούμε το νερό... νερό

Παρ, 15/06/2018 - 21:15
Π. Νεαμονίτης: Είμαστε έτοιμοι για θεματική συνεδρίαση για το υδρευτικό

Αρχές Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί θεματική συνεδρίαση για την διαχείριση του νερού και τα προβλήματα που κατά καιρούς παρουσιάζονται, καθώς σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ Παντελή Νεαμονίτη η υπηρεσία έχει ετοιμάσει ήδη την εισήγηση του θέματος.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Παρασκευής, δέχτηκε σειρά ερωτήσεων σχετικά με τα προβλήματα υδροδότησης που είχαν ανακύψει τις προηγούμενες μέρες σε πόλη και Βροντάδο.

Ο Παντελής Νεαμονίτης επανέλαβε τις αιτίες των προβλημάτων στην υδροδότηση, ενώ τόνισε ότι η κατάσταση μέχρι την Κυριακή θα έχει ομαλοποιηθεί.

Το ενοίκιο... του Κτηματολογίου

Σε …μείζον θέμα αναδέχθηκε το αίτημα για δωρεάν παραχώρηση χώρου στο πρώην Δημαρχείο Νενήτων στην Κτηματολόγιο ΑΕ , προκειμένου να προχωρήσει σε εργασίες στην περιοχή.

Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως ο Μάρκος Σκούφαλος, Σταμάτης Ζουμίδης και Ηλίας Κλεισσάς αντέδρασαν στην δωρεάν παραχώρηση με τον Μανώλη Βουρνού και Βασίλη Μυριαγκό να υπεραμύνονται την θέση της Κτηματολόγιο ΑΕ και να τονίζουν ότι κάθε ενεργεία της εξυπηρετεί τους δημότες.

Μάλιστα ο Βασίλης Μυριαγκός ανέφερε ότι και κατά την περίοδο δημαρχίας Πολυδώρου Λαμπρινούδη το 2012 είχε παραχωρηθεί πάλι δωρεάν ο συγκεκριμένος δημοτικός χώρος στην εταιρεία.

Και ολίγη... μουσική

Το 2ο Φεστιβάλ Σύγχρονης Ελληνικής Μουσικής θα πραγματοποιηθεί στην Χίο από 1 έως 8 Ιουλίου και διοργανώνεται από την «ΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».

Η Ελευθερία Λυκοπάντη γνωστοποίησε το γεγονός στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και προσκάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους στις εκδηλώσεις.

Μάλιστα η κ.Λυκοπάντη αναφέρθηκε στο μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών και συνοδών τους που θα βρεθούν στη Χίο με τις εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται σε διάφορους χώρους, όπως το ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» , η Βιβλιοθήκη «Κοραής, το Ομήρειο, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Μουσικό Σχολείο.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα