Χίος, Πέμπτη 2 Ιουλίου

Μια συνέντευξη πολλές ειδήσεις στις 8.00 μ.μ.

Δευ, 18/05/2020 - 16:13

Πολλές ειδήσεις όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο δίνει συνέντευξη του υπουργού μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, που παραχωρήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Χανδρής.

Ο Νότης Μηταράκης καλώντας τα τρία κατά τη γνώμη του μεγαλύτερα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, θέλησε να κάνει μια κουβέντα «έξω από τα δόντια» χωρίς τυπικότητες ερωτοαπαντήσεων, αλλά με το στοιχείο του διαλόγου, επιφυλασσόμενος σε άλλη χρονική στιγμή να δώσει μια συνέντευξη τύπου.

Η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή συνέντευξη θα μεταδίδεται ταυτόχρονα τηλεοπτικά και διαδικτυακά στην Αλήθεια TV, στην τηλεόραση της Πατρίδας και τον ΠΟΛΙΤΗ τη Δευτέρα στις 8.00 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 02/07/2020 - 16:13

Στη νέα διήμερη αποχή, σήμερα και αύριο των λογιαστών, συμπαρίσταται η Διοίκηση της ΟΕΒΕ Χίου, που σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στους Χιώτες Λογιστές- Φοροτεχνικούς στον δύσκολο αγώνα που δίνουν τους τελευταίους μήνες!

Η προσπάθεια ψηφιοποίησης των δημόσιων υπηρεσιών αποτελεί βάρος στους ώμους του κλάδου καθώς καλούνται να ανταποκριθούν στον τεράστιο όγκο δουλειάς που συσσωρεύεται, αφιερώνοντας ώρες ατέλειωτες εκτός ανθρώπινων ωραρίων. Με μαθηματική ακρίβεια πολλοί συνάδελφοι- επαγγελματίες λογιστές θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες, ή θα πρέπει να καταφύγουν στη μισθωτή εργασία ή θα χάσουν κάθε έννοια δικαιώματος στον προσωπικό χρόνο και την οικογένεια!

Η Ο.Ε.Β.Ε. Χίου στηρίζει τον κλάδο των φοροτεχνικών-λογιστών, στη μάχη που δίνει για τη διεκδίκηση δικαιωμάτων στην εργασία αλλά κυρίως τη ζωή!"