Α. Μιχαηλίδης και Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για δομή Θόλους: Ο κ. Μηταράκης θα μείνει με τα χαρτιά στο χέρι!

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 19/04/2021 - 10:46

Kριτική στον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη ασκούν με κοινή δήλωσή τους ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης και η Νομαρχική Επιτροπή του κόμματος.

Συγκεκριμένα καταφέρονται των σχεδίων για δημιουργία νέας δομής στο Θόλος, προειδοποιώντας ότι ο υπουργός "θα μείνει με τα χαρτιά στο χέρι", όσον αφορά τις αδειοδοτήσεις που ανακοινώνει ότι έχει λάβει, ενώ καθιστούν υπεύθυνους, όσους υπεραμύνονται της υλοποίησής της ότι θα είναι υπεύθυνοι για τις όποιες δυσάρεστες εξελίξεις ακολουθήσουν.

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση:

«Ο κ. Μηταράκης συνεχίζοντας την γνωστή παραπλανητική του τακτική και έχοντας καταστήσει την λαθροχειρία καθημερινή πρακτική, αναφέρει ως επίτευγμα την μείωση του αριθμού των ανθρώπων που παρέλαβε στη ΒΙΑΛ.

Αποκρύπτει, όμως, το γεγονός πως η κυβέρνησή Μητσοτάκη παρέλαβε 1.400 άτομα τον Ιούνιο του 2019, αριθμό που τετραπλασίασε μέσα σε λίγους μήνες, με την ολέθρια πολιτική της στο μεταναστευτικό, όπως ακριβώς συνέβη και στα γειτονικά μας νησιά.

Εκτός και αν στο διάστημα μέχρι να αναλάβει ο κ. Μηταράκης κυβερνούσαν τη χώρα οι Αρειανοί.

Τί να πρωτοθυμηθούμε από  τα έργα και της ημέρες τους: την κατάργηση του Υπουργείου, τα αθερινόδυκτα που θα απέτρεπαν τις ροές, τις επαναπροωθήσεις που κατέστησαν τη χώρα περίγελο στην Ευρώπη, και τόσα άλλα.

Αλλά επειδή ο κ. Μηταράκης έχει επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου τον τελευταίο καιρό για να εξασφαλίσει τις "αδειοδοτήσεις" για την υπερδομή του Θόλους με θαυμαστές - φωτογραφικές διαδικασίες, τον ενημερώνουμε πως θα μείνει με τα χαρτιά στο χέρι.

Τον καλούμε,  όπως και τους ολίγιστους προπομπούς του, να εγκαταλείψουν έστω και τώρα την τυχοδιωκτική τους τακτική και να ακούσουν την τοπική κοινωνία. Να σταματήσουν να ψεύδονται πως συνδιαλέγονται τάχα με τους πολίτες. Στην ουσία συνομιλούν αποκλειστικά με τον εαυτό τους. Τους καθιστούμε δε απόλυτα υπεύθυνους, για τις όποιες δυσάρεστες εξελίξεις ακολουθήσουν».

o_k._mitarakis_tha_meinei_me_ta_hartia_sto_heri

Σχετικά Άρθρα