Ν.Ε. ΧΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ για πανελλαδικές: Ευχές στους υποψήφιους αλλά και αιχμές για κυβερνητική πολιτική

Παρ, 03/06/2022 - 10:42

Κριτική για τις κυβερνητικές πολιτικές στο χώρο της παιδείας, τη μείωση των εισακτέων και την ελάχιστη βάση εισαγωγής στα πανεπιστήμια, περιλαμβάνει το μήνυμα που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, για τους συμμετέχοντες στις πανελλαδικές εξετάσεις, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Οι πανελλαδικές εξετάσεις έχουν ξεκινήσει, Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες, όπως και καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τα παιδιά στις προσπάθειες τους.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες με υπομονή, μεθοδικότητα, και μελέτη θα δώσουν τον αγώνα τους για την επίτευξη των στόχων τους. Καλούνται επίσης να ξεπεράσουν τους αποκλεισμούς και τα εμπόδια που βάζει το υπουργείο παιδείας, την ελάχιστη βάση εισαγωγής, τους συντελεστές βαρύτητας, την μείωση 9.000 εισακτέων στα πανεπιστήμια σε σχέση με πέρυσι, και την αδιαφορία για τα εκπαιδευτικά κενά που προέκυψαν εξαιτίας της πανδημίας.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός στη ζωή μας. Δεν είναι όμως ο μοναδικός. Όποια και αν είναι η έκβαση, οι μαθητές και οι μαθήτριες να θυμούνται ότι τίποτα δεν τελειώνει με τις πανελλαδικές. Τουναντίον, τώρα αρχίζουν όλα.

Με ψυχραιμία, αισιοδοξία, πίστη και επιμονή θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και οι στόχοι θα πραγματοποιηθούν.

Καλή επιτυχία, καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις εξετάσεις και στις οικογένειες τους."

Σχετικά Άρθρα