Νέα αποχή της αντιπολίτευσης από το δημοτικό συμβούλιο

Τετ, 08/09/2021 - 10:40
Η τρίτη κατά σειρά -εξ'αναβολής- συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χίου, προγραμματίστηκε για σήμερα στις 7 το απόγευμα, αλλά για μια ακόμη φορά  θα απέχουν από αυτήν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης -Συμμαχία Αξιών, Πρωτοβουλία για τη Χίο, Χίος Μπροστά, Λαϊκή Συσπείρωση, Δίκτυο Πολιτών Χίου και Χιακή Συμπολιτεία- καθώς και οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι Γιώργος Κλιαμενάκης και Χαράλαμπος Μπουρνιάς.
Σε δελτίο Τύπου  που εξέδωσαν δηλώνουν ότι θα απόσχουν , διότι παραμένουν αμετάβλητοι οι λόγοι για τους οποίους δεν είχαν λάβει μέρος και στις προηγούμενες συνεδριάσεις.
 
Θυμίζουμε ότι το σημείο τριβής έχει να κάνει με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό του Δήμου. Συγκεκριμένα ζητούν να αποσυρθεί από την ημερήσια διάταξη το θέμα "Ορισμός εκπροσώπων για την Γενική Συνέλευση των Μετόχων του ΑΟΤΑ".
 
Μάλιστα στην επιστολή τους με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου απέδιδαν τις ευθύνες στη Δημοτική Αρχή σημειώνοντας ότι "εμμονικά να φέρνει ένα θέμα με το οποίο διαφωνεί η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και μαλιστα μαζί με άλλα θέματα, τα οποία ψηφίζουμε γιατί αφορούν στις άμεσες ανάγκες του δήμου και των δημοτών".
 

Σχετικά Άρθρα