Ν.Μηταράκης: Αυτοί που δεν θέλουν τις δομές στα νησιά θέλουν τις ροές

Σάβ, 14/08/2021 - 07:35

Σκληρή κριτική προς τα κόμματα της Αριστεράς (συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ) για την στάση τους στο μεταναστευτικό ασκεί ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, με δήλωσή του καταδεικνύει την διγλωσσία στην ρητορική των κομμάτων αυτών λέγοντας πως ενώ την ίδια ώρα «διαμαρτύρονται» για τις δομές στα νησιά, την ίδια ώρα στην Βουλή κατηγορούν την κυβέρνηση για την πολιτική που εφαρμόζει στο μεταναστευτικό και την προστασία των συνόρων της χώρας μας.

«Τι θέλουν;» αναρωτιέται χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: «Να ξαναγίνει η Χίος, τα νησιά μας κέντρο δεκάδων χιλιάδων διερχομένων προς την ηπειρωτική Ελλάδα;» συμπληρώνοντας πως αυτό έγινε και συντελέστηκε στο δράμα του 2015.

Κλείνοντας ο Νότης Μηταράκης βεβαιώνει πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει με την παρούσα κυβέρνηση αφού προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενώ την ίδια ώρα έχει αποσυμφορήσει τα νησιά, κάνοντας πράξη δηλαδή όλα όσα υποσχέθηκε.

Ολόκληρη η δήλωση του γραφείου του Νότη Μηταράκη:

«Οι παρατάξεις της Αριστεράς που “διαμαρτύρονται” για τις δομές, είναι οι ίδιες που στη Βουλή και δημόσια κατηγορούν την Κυβέρνηση για την προστασία των συνόρων μας. Τι θέλουν; Να ξαναγίνει η Χίος, τα νησιά μας, κέντρο δεκάδων χιλιάδων διερχόμενων προς την ηπειρωτική Ελλάδα, δηλαδή το δράμα του 2015. Αλλά αυτό δεν θα το επιτρέψει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία και προστατεύει τα σύνορα μας και αποσυμφορησε τα νησιά μας. Ότι δηλαδή υποσχέθηκε».

Σχετικά Άρθρα