"Ντρέπομαι να παίρνω νερό ακόμα με το μπιτόνι"

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και δια βίου Μάθησης Στέλιος Καμπούρης «Αυτοπροσώπως» την Πέμπτη στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV
Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 22/11/2020 - 19:40

Για αντικειμενικούς λόγους μόνο… Ιερωμένος δεν έχει γίνει ο Δάσκαλος Στέλιος Καμπούρης.

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καμποχώρων, Χίου, Νομαρχιακού Συμβουλίου, τώρα πρόσφατα, μετά την συνεργασία Μουτζούρη – Χριστόφα, Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και δια βίου Μάθησης, έχει φάει την αυτοδιοίκηση με το… κουτάλι για 26 χρόνια.

Με τεράστια εμπειρία στο ενεργητικό του, με ευθύ λόγο, ευστροφία, σήμερα μπορεί να βλέπει πιο… στρογγυλά τα πράγματα, να προτάσσει τις συνεργασίες και να βλέπει το κύριο, τη λύση των προβλημάτων.

«Τι να το κάνω, που πέρασα από τόσες αιρετές θέσεις»  λέει την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στον Γιάννη Τζούμα, στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως». «Για σκέψου ότι ακόμα πάω και παίρνω νερό με το μπιτόνι. Κάθε φορά που γίνεται αυτό ντρέπομαι. Λέω Στέλιο, στο βαθμό, που σου αναλογεί, έχεις και εσύ ευθύνη».

Προτάσσοντας λοιπόν το κύριο, που είναι η λύση των προβλημάτων, ένα στέλεχος για χρόνια του ΠΑΣΟΚ και κορυφαίος Αυτοδιοικητικός παράγοντας δεν διστάζει να καταθέσει.

«Ναι, γιατί να μην συνεργαστούν ακόμα και σε Κυβέρνηση Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ; Θα λύσουν προβλήματα, θα πάμε μπροστά; Αν ναι, καλοδεχούμενη μια συνεργασία και ειδικά με έναν έξυπνο πολιτικό όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Με το ίδιο σκεπτικό άλλωστε, σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε και η συνεργασία Μουτζούρη – Χριστόφα, με τον Στέλιο Καμπούρη να σημειώνει ότι ο Περιφερειάρχης ποτέ δεν έκρυψε τις πολιτικές του πεποιθήσεις, αλλά αυτό που μετράει μεταξύ άλλων θετικά είναι ότι άφησε «αυτονομία» στο κάθε νησί.

«Και εικόνα έχει και κουμάντα δεν κάνει, μεγάλη δουλειά» σημειώνει ο Στέλιος Καμπούρης, που αναφέρεται αναλυτικά στο αντικείμενο του, στην Παιδεία, που άλλωστε υπηρετεί και υπεραγαπά, αλλά δεν έχει πρόβλημα να καταθέσει τον προβληματισμό του για το προσφυγικό για παράδειγμα, με στόχο να συνθέσει.

«Λάθος τα ΜΑΤ, λέει, λάθος ότι η Κυβέρνηση ξεκίνησε αργά με την σύσταση του υπουργείου Μετανάστευσης, αλλά από εκεί και πέρα, θα πρέπει να δούμε και τα θετικά και ειδικά αυτά του συμπατριώτη μας υπουργού.

Τα σύνορα σφράγισαν, οι ροές μηδενίστηκαν, ο αριθμός των μεταναστών - προσφύγων μειώθηκε, θέλει να κλείσει την ΒΙΑΛ, αλλά δεν φτάνει να ζητά την βοήθεια των άλλων, ας βοηθήσει και τον εαυτό του.

Με τα αρχικά νούμερα των 5 και των 7 χιλιάδων, που και πιά Δομή να γίνει, ποιός θα το δεχθεί και δεν θα γίνει επανάσταση;  

Ας πεί ο Νότης Μηταράκης Δομή 500 ανθρώπων και να δείς πόσες θέσεις θα βρεθούν, εκτός πάντα Αστικού ιστού».

Τα υπόλοιπα δείτε τα τηλεοπτικά.

 

aytoprosopos_stelios_kampoyris

Σχετικά Άρθρα